Bootcamp actie

Bootcamp

Bootcamp is sporten in groepsverband onder begeleiding van een van onze trainers. Wij bieden twee verschillende varianten van Bootcamp aan. Lees hieronder welke voor jou het meest geschikt is.

Basic Bootcamp

Basic Bootcamp is een laagdrempelige variant van onze Bootcamp. Perfect als je een beginnend sporter bent die meer wil bewegen, maar misschien niet goed weet waar je moet beginnen. Ook als je merkt dat je een blessure hebt die regelmatig terugkomt, is Basic Bootcamp dankzij de variatie geschikt voor je.

In deze training is vooral sporten met fun belangrijk. In deze Basic Bootcamp trainen we in een groep, waar plezier minstens net zo belangrijk is als het sporten!

Wil je beginnen met sporten, maar weet je niet goed waar of hoe je moet beginnen? Vind je dat sporten vooral heel erg leuk moet zijn? Neem dan contact op met één van onze coaches die je graag willen helpen!

Cijntje Bootcamp

Veel mensen houden van bewegen en sporten, maar ervaren dat Fitness of sportlessen na verloop van tijd vaak repetitief en saai worden. Dit wordt opgelost met de Cijntje Bootcamp training!

De Cijntje Bootcamp is een dynamische en gevarieerde Workout, waarbij Bootcamp en Crossfit elementen worden gecombineerd. Deze training is de kern van onze sportschool: Het concept waar het allemaal mee begon en uniek in zijn soort.

Bij ons is geen enkele Bootcamp Training hetzelfde: Hierdoor is het iedere keer weer een leuke verassing wat je te wachten staat! Deze variatie zorgt ervoor dat je in een groep uitgedaagd wordt en zo samen je doelen zal behalen.

Deze Cijntje Bootcamp Workouts worden ook gegeven aan bedrijven en sportverenigingen, en zorgen voor meer energie, een betere gezondheid, en betere resultaten. Zowel tijdens als na de Workout!

Houd jij ook van variatie in je trainingen? Train je graag samen met anderen? Of wil je juist je collega’s of werknemers meer energie en een betere gezondheid bieden?

Neem dan contact op met één van onze coaches die je graag willen helpen!