Cijntje bootcamp

Train samen op je eigen niveau!

De CIJNTJE BOOTCAMP staat voor meer energie, fitter worden, plezier, buiten sporten en nieuwe sociale contacten opdoen!

Jij…

  • Vindt het moeilijk motivatie te vinden om alleen te sporten.
  • Hebt weinig energie en voelt je niet fit en gezond.
  • Vindt trainen snel saai, eentonig en boekt geen resultaat.
  • Voelt je niet fijn in je lichaam en hebt geen zelfvertrouwen.
  • Weet niet waar je moet beginnen.

Met leuke, goede en gevarieerde trainingen helpen we jou! De trainingen zijn voor iedereen! Van jong tot oud en beginner tot de gevorderde sporter. De verschillende bootcamp concepten die wij geven, bieden voor veel sporters plezier en uitdaging. Hierbij kan iedereen op zijn eigen niveau sporten.

Wat vinden onze klanten

Elke keer is het weer een verrassing wat je gaat doen. Daarom verveelt het nooit!
De Bootcamp vind ik echt super leuk. Ik hou van de afwisseling. 
De BOOTCAMP bij CIJNTJE PERSONAL FIT is leuk en uitdagend!

COMMUNITY

Samen sporten en lachen!

Het groepsgevoel staat centraal bij de CIJNTJE BOOTCAMP! Door te trainen in de CIJNTJE BOOTCAMP word je onderdeel van een community die jou helpt en stimuleert! Wij creëren een goede sfeer waarin jij welkom bent en je op je gemak voelt. Samen sporten in een ontspannen en plezierige omgeving is leuker, stimuleert je om te komen en helpt je om waardevolle sociale contacten op te doen. Ervaar hoe je wordt aangemoedigd en steun krijgt van trainers en mede-sporters!

BUITEN SPORTEN

Bewegen en trainen in de vrije natuur!

De trainingen van de CIJNTJE BOOTCAMP zijn in de buitenlucht. Training, beweging in de buitenlucht en natuur is de perfecte combinatie om je zowel fysiek al mentaal fitter en sterker te gaan voelen.

FITTER WORDEN EN VOELEN

Jouw fitheid is onze prioriteit!

Je wilt er niet alleen aan de buitenkant gezond uitzien, maar je ook gezond voelen!
Je wilt graag meer energie, je fit en energiek voelen en lekker in je vel zitten. Beweging met de CIJNTJE BOOTCAMP is de ideale manier om dit te bereiken.

Basic Bootcamp

Dé perfect manier om te beginnen!

Wil je beginnen met sporten, maar weet je niet goed waar of hoe? Dan is de BASIC BOOTCAMP dé manier om te starten! BASIC BOOTCAMP is een laagdrempelige manier van Bootcamp en geschikt voor iedereen van jong tot oud!

Kids Bootcamp

Voor echte bikkels!

KIDS BOOTCAMP is voor alle kinderen vanaf 8 jaar t/m 12 jaar die het leuk en fijn vinden om buiten en in een groep te sporten. Aan het eind van de KIDS BOOTCAMP voelt elk kind zich een echte BIKKEL! De KIDS BOOTCAMP is een training vol plezier waarbij kinderen op een goede en laagdrempelige manier leren bewegen. Dit doen we door een breed aanbod aan beweegpatronen in de trainingen terug te laten komen.

VOEL JE EEN ECHTE BIKKEL!

Afbeelding
Kids Bootcamp

Veel gestelde vragen

Wat houden de trainingen precies in?

De Bootcamptrainingen van Cijntje Personal Fit zijn altijd in een groep van maximaal 15 sporters. De training zijn afwisselend, dynamisch en gevarieerd.

Zijn de trainingen geschikt voor mij?

De Bootcamptrainingen van Cijntje Personal Fit zijn wat jij zoekt, wanneer jij trainen in een groep leuk vindt en normaal gesproken snel afhaakt omdat je trainingen saai vindt. De Bootcamptrainingen van Cijntje Personal Fit zijn altijd in een groep van maximaal 15 sporters. De training zijn afwisselend, dynamisch en gevarieerd.

Wat kost een abonnement voor de Bootcamp?

Een abonnement voor de Cijntje Bootcamp kost €9,95 per week. Met dit abonnement kun je ONBEPERKT meedoen met de Basic, Cijntje en Running Bootcamp. Een abonnement voor de Kids Bootcamp kost €4.99 per week voor kinderen die 1x per week komen. Kinderen die een twee keer per week willen bootcampen betalen €7,50 per week. (Alle bedragen worden per maand geïncasseerd door automatische incasso).

Kan iedereen meedoen?

De Cijntje Bootcamp is voor iedereen. Wij adviseren wel om met de Basic Bootcamp te beginnen. Dit is een laagdrempelige Bootcamp training die je makkelijk op je eigen intensiteit kan volgen en waarbij we heel snel kunnen zien wat je niveau is. Blijkt dat je meer kan, is de stap naar de Cijntje of Running Bootcamp snel gemaakt.

Kan ik meedoen als ik een blessure heb?

Wanneer je graag mee wilt doen aan de Bootcamptrainingen van Cijntje Personal Fit maar, wel kampt met een blessure, is het raadzaam om eerst een GRATIS en VRIJBLIJVEND adviesgesprek aan te vragen. Op deze manier kunnen wij optimaal beoordelen of de Bootcamptrainingen geschikt zijn voor jou, of dat een ander advies meer passend is.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement opzeggen door een mail te sturen naar info@cijntjepersonalfit.nl. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van je opzegging per mail.

Welke opzegtermijn heb?

Voor al onze abonnementen geldt een opzegtermijn van een maand.

Op welke tijden worden de Bootcamptrainingen gegeven?

De tijden van de Basic, Cijntje, Running Bootcamp vind je hier.

Waar zijn de trainingen?

Onze Bootcamptrainingen vinden veelal plaats in de buitenlucht of bij onze gym aan de Transportweg 40 in Veendam. Zodra je lid wordt krijg je toegang tot een app waarmee je kunt inschrijven voor de trainingen. Hier staan ook de locaties per training vermeld.

Kan ik ook per training betalen?

Het is niet mogelijk om per training te betalen.

Hoe groot zijn de groepen?

We werken in een groep van maximaal 15 personen