Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Personal training

Groepsfitness

Wij creëren de beste omgeving voor optimaal resultaat

GROEPSFITNESS is uniek een uniek concept in Noord-Nederland, waarbij mensen in een groep van maximaal zes personen werken aan hun gezondheidsdoelen onder begeleiding van één van onze gecertificeerde coaches!

CIJNTJE PERSONAL FIT is de eerste in Noord-Nederland met dit concept en heeft het de afgelopen jaren verder ontwikkeld!

Wij helpen mensen bij het verbeteren van hun gezondheid en laten ze resultaten behalen die ze zelf nooit gerealiseerd zouden hebben! Met professionele begeleiding en persoonlijke aandacht voor onze sporters, zorgen we ervoor dat mensen doelgericht kunnen werken aan hun gezondheidsdoelen in onze professionele gym.

Jij…

 • Behaald niet het voor jou gewenste resultaat tijdens het sporten.
 • Hebt weinig energie, voelt je niet fit en gezond.
 • Moet echt aan de slag en zoekt een stok achter de deur. 
 • Voelt je niet fijn in je lichaam en hebt geen zelfvertrouwen.
 • Ervaart pijnklachten en wil hieraan werken. 
 • Weet niet goed waar je moet beginnen en hebt hulp nodig.

Wij coachen mensen die op een verantwoorde manier aan hun doelen willen werken, omdat ze veel over hebben voor een goede gezondheid.

Door middel van onze gerichte begeleiding kun je gericht werken aan jou gezondheidsdoelen. Wij creëren de beste omgeving voor optimaal resultaat

Afbeelding
Dian en Rene personal training

GROEPSFITNESS is voor iedereen die geen RESULAAT behaalt tijdens het sporten en hier verandering in wil brengen door goede en gerichte begeleiding.

Je kan verschillende redenen hebben om te sporten. Maar één ding is duidelijk je wilt uiteindelijk RESULTAAT en SUCCES! Onze klanten trainen bij ons om het RESULTAAT en SUCCES te boeken dat ze zelf nooit bereiken zouden hebben. Investeer in jezelf door te starten in onze GROEPSFITNESS en meer te bereiken dan jezelf voor mogelijk had gehouden!

Afbeelding
Oefening in de gym met Geert

Iedereen is uniek en verdient een aanpak op maat! In ons concept GROEPSFITNESS train je in kleine groepen met je eigen en persoonlijke trainingsplan, gericht op jou doelen en mogelijkheden. Of het nu gaat over:

 • Gezonder worden, om beter in je vel zit.
 • Het verbeteren van je voedingsgewoonten om af te vallen/gewicht te verliezen.
 • Fitter worden om je energieker te voelen.
 • Fysiek sterker worden om minder klachten te ervaren.
 • Mentaal sterk worden om meer zelfvertrouwen te hebben.

Door te trainen in een kleine groep profiteer je van de gerichte begeleiding door de extra aandacht die onze coaches jou kunnen geven. Zo helpen wij jou bij het behalen van het resultaten die jezelf nooit voor mogelijk had gehouden! Met de hulp van onze coaches kun je meer uit jezelf halen!

Veel gestelde vragen

Hoe helpen wij jou?

Door goed naar jou te luisteren. In eerste instantie doen we dat tijdens een kennismaking/intakegesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, we verplicht je daarna tot niets! Dit gesprek is bedoeld om te kijken wat je wilt bereiken, tevens leggen we jou uit waar we bij CIJNTJE PERSONAL FIT voor staan. Op basis van dit gesprek bepalen we de stappen die gezet moeten worden om je doel te bereiken. Daarna ben je vrij om te bepalen of je gebruik maakt van ons aanbod.

Waarom zou voor he concept GroepsFitness kiezen?

GroepsFitness is uniek omdat je traint in kleine groepen met een persoonlijk trainingsplan en profiteert van de begeleiding en aandacht van onze gecertificeerde coaches. Wij hebben op deze manier al veel mensen succesvol begeleid en vele jaren ervaring opgebouwd met het begeleiden van mensen zoals jou. Wij hebben veel ervaring met mensen die willen afvallen, fitter willen worden, maar ook revalidatie, verminderen van pijnklachten en spieropbouw zijn doelen waarin we mensen succesvol hebben begeleid.

Waarom boeken wij goede resultaten?

Wij willen ons iedere dag ontwikkelen en leren. Dit doen we omdat het ons doel is om de beste te zijn en onze klanten het beste resultaat kan geven wat erin zit.

Moet ik supplementen gebruiken?

Dit hangt van jouw persoonlijke situatie af. Soms hebben supplementen geen toegevoegde waarde. Dan zullen we het ook niet adviseren. In andere gevallen kunnen supplementen een welkome aanvulling zijn om een doel op een gezonde manier te behalen. Dit is van veel factoren afhankelijk, het blijft altijd je eigen keuze of je het advies opvolgt.

Is het een probleem wanneer ik geen oefeningen ken en totaal niet fit en sportief ben?

Nee, Groepsfitness is een uitermate geschikte manier om te beginnen. Onze coaches zijn opgeleid om iedereen van beginner tot gevorderde te begeleiden.

Hoe vaak moet ik per week trainen?

Je geeft zelf aan wat voor jou per week haalbaar is. Daarnaast zullen wij je adviseren wat er nodig in om je doelen te behalen. Het minimum aantal trainingen dat geadviseerd wordt is 2 x per week 45 tot 60 minuten.

Zit ik vast aan bepaalde tijden?

De tijden waarop je kunt trainen in de Groepsfitness vind je op de rooster pagina.

Is Groepsfitness te combineren met dag- en nachtdiensten?

Ja! Onze coaches zijn opgeleid om jou programma aan te passen op jouw leefstijl. Dag- en nachtdiensten hoeven met de juiste aanpassingen geen nadelig effect te hebben op resultaat.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement opzeggen door een mail te sturen naar info@cijntjepersonalfit.nl. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van je opzegging per mail.

Welke opzegtermijn heeft?

Voor al onze abonnementen geldt een opzegtermijn van een maand.