Updat - we zijn alweer een week open...

Kickstart Challenge

Wil jij je fitter voelen? Zelfverzekerd voelen over je lichaam en genoeg energie hebben om echt te genieten van uitjes met vrienden of familie?
Dan is het tijd voor verandering!

De Kickstart Challenge is een trainingsprogramma van 12 weken, speciaal ontwikkelt voor mensen die op een laagdrempelige en veilige manier willen beginnen met trainen. Perfect als je even helemaal opnieuw wilt beginnen.

Maar vergis je niet! Deze training heet niet voor niets de Kickstart Challenge: Het is een kickstart voor je lichaam, waarmee je onder begeleiding van je eigen coach leert sporten, bewegen en eten op een manier die jou de resultaten en het zelfvertrouwen geven om écht te genieten van jouw zomer, en jouw leven!

Tijdens deze Challenge ga jij:

  • Gezond worden: Door je voedingspatroon te verbeteren.
  • Gewicht verliezen: Je komt beter in je vel te zitten.
  • Je fitter voelen: Je staat actiever en energieker in het leven.

Kickstart Challenge

Samen met je coach ga je kijken naar jouw huidige leefstijl en in 2-3 sessies per week krijg je inzicht, advies en voorlichtingen waarin je leert hoe je jouw meest gezonde leefstijl goed en makkelijk kan integreren. Natuurlijk gaan we in deze sessies ook je lichaam goed trainen, zodat deze zich aanpast aan je nieuwe leefstijl en jij je energieker voelt.

Ben jij klaar voor een nieuw begin en een geweldige zomer? Neem dan contact op met een van onze coaches!

Onze Kickstart Challenge start een aantal keren per jaar.