Afbeelding
Cijntje Bootcamp bos

Bedrijfsfitness

Voel je beter, ga met plezier naar je werk & bespaar 50% per maand!

Iedereen weet natuurlijk dat sporten gezond is. Sterker nog: Werknemers die 2-3 keer per week sporten voelen zich niet alleen fysiek en mentaal beter, ze gaan met meer plezier naar hun werk en zijn 12% productiever dan werknemers die niet sporten!

Veel mensen vinden het echter lastig sport met werk te combineren, om het nog maar niet te hebben over de kosten van het sporten. Gelukkig hebben we daar iets op gevonden: De Bedrijfsfitness regeling!

Voordelen werknemer: Zo werkt het.

Door de bedrijfsfitness regeling bespaar je tot wel 40-50% aan een sportschoolabonnement wanneer je hier als werknemer of werkgever gebruik van maakt. Dit betekent dat je met een abonnement van €30,00 per maand zelfs €15,00 euro per maand kan besparen!

Het abonnementsgeld dat je normaal privé betaalt met de bedrijfsfitness regeling van je bruto salaris afgetrokken. Schrik niet, want dit zorgt er juist voor dat je geld bespaart. Hierdoor betaalt de belastingdienst immers eigenlijk mee aan je sport abonnement, wat jou weer in de kosten scheelt.  

En natuurlijk heb je niet alleen profijt van een betere gezondheid, meer energie en meer geluk in je werk: Dit komt allemaal ook terug in je privéleven. Je kan meer genieten van je hobby’s, vrije tijd, of uitjes met vrienden of familie!
 

Voordelen werkgever: Fitte medewerkers!

Steeds meer bedrijven proberen de gezondheid en werkomgeving van hun medewerkers te verbeteren. Gezonde en fitte werknemers dragen immers bij aan een gezond en goed lopend bedrijf.

Omdat sport de zowel de fysieke als mentale gezondheid een boost geeft voelen werknemers zich beter, zijn ze 12% productiever dan hun niet-sportende collega’s, en is het ziekteverzuim gemiddeld zelfs 6 dagen minder per jaar! Door deze regeling besparen niet alleen jou medewerkers geld, ook jij zal profijt hebben wanneer je ervoor kiest om je bedrijf gezonder te maken.

Al met al creëer je mede door deze bedrijfsfitness regeling een bedrijf dat bestaat uit medewerkers met meer energie en geluk, die productiever zijn en beter werk leveren dan voorheen!

Wil jij gebruik maken van bedrijfsfitness, dan kun je dit aanvragen via je werkgever. Is jou werkgever nog niet aangesloten bij Bedrijfsfitness? Kijk dan bij Bedrijfsfitness Nederland voor meer informatie.