Rafid coacht

Terugvallen is logisch...

14 juni 2018
Angelo

Naast een drukke baan, kinderen die naar school gaan, bij vriendjes of vriendinnetje willen spelen en daarna gaan sporten, 1x per week iets leuks met je vrienden doen en een middagje “Quality Time” met je echtgenoot hou je weinig tijd over..

Toch vind je dat je moet sporten!..

Je ziet er de voordelen van, wilt eindelijk weer fitter worden en van dat zwembandje af.

De tijd is en blijft een issue, maar toch begin je!...

Je neemt een abonnement bij de sportschool, gaat van start en het voelt goed! Het begin is even lastig, maar al na een week voel je je fitter en energieker.

Toch blijft de tijd ‘een dingetje' en na een maand sla je een keer over. De maand daarop ben je al 4x niet geweest, na drie maanden is je abonnement overgegaan in een sponsorcontract en nog een maand later zie je je hele sportavontuur als mislukking en falen.

Herken je dit?.....

Weet je dan wat jouw probleem was? Je deed iets wat niet bij jou past!

Je wilt heel graag, maar toch lukt het niet. Dat is frustrerend, maar ook logisch want niks gaat werken als het niet bij jou en jouw levensritme past.

Dat is de reden dat wij altijd werken met een plan op maat, en zoeken naar een trainingsprogramma dat bij jou past.

Dit geldt zowel voor de voor jouw beschikbare tijd als voor jouw fysieke mogelijkheden en doelstellingen.

Het is namelijk meer dan aannemelijk dat jij niet 4x per week 1,5 uur hoeft te sporten om jouw doelstellingen te behalen, maar dat twee keer per week een uur kwalitatief goed trainen jou verder kan helpen.

Onderschat niet de waarde van korte trainingen…..

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen, vraag dan HIER een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij geven het beste advies dat we kunnen geven.

Deel dit artikel