Klantrecensies

"Ik kon meer dan ik had verwacht"

Na 20 jaar badminton en een heupprothese was ik weer op zoek naar een sport, om het toch stevig en stijfjes geworden lichaam weer een beetje fit te krijgen en te houden natuurlijk.

De vraag was: “Wat en waar kan ik sporten met de juiste begeleiding?”.

Nou, dan ben je bij Cijntje Personal Fit toch zeker op het juiste adres!

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en op naar een proefles. Met de trainer gekeken wat kan ik en wat kan ik (nog) niet.

Het verbaasde me. Ik kon meer dan ik had verwacht zonder last te krijgen van mijn heup (buiten alle spierpijntjes om natuurlijk).

Nu een paar weekjes verder, wetende dat er op je gelet wordt en onder de juiste begeleiding ben ik blij dat ik gekozen heb voor Cijntje Personal Fit.

Joke Bos
"Het fijn dat er meegedacht én na je omgekeken wordt"

Door dagelijks pijnklachten in de onderrug had ik al vier jaar niet meer gesport en zoveel mogelijk inspanning vermeden.

Ik voelde me ver van fit en had weinig energie, en ik wist dat ik iets moest gaan doen om het tij te keren.

Toen Geert mij uitdaagde om met een groepje ondernemers te starten ben ik mee gaan doen.

Ik weet nu dat ik ondanks de klachten, die altijd zullen blijven, toch zelf verschil kan maken in hoe ik me voel. Daarbij is het fijn dat er meegedacht en na je omgekeken wordt en je niet het gevoel hebt er alleen voor te staan.

Ik voel me stukken fitter en energieke als de afgelopen jaren. Helaas niet zoals ik me ooit voelde maar dat is iets waar ik mee moet leven.

Frank Bloupot
"Ik werd nergens zo goed ben begeleid"

Voor ik bij Cijntje Personal Fit ging sporten zat ik niet lekker in mijn vel, ik was vooral angstig en onzeker.

Ik ben begonnen doordat een vriendin vertelde dat Angelo zou beginnen met Bootcamp.

Het was voor mij een schot in de roos!

Ik vind het heerlijk om te sporten en heb mijn zelfvertrouwen weer teruggekregen.

Het maakt me gelukkig dat ik op 66-jarige leeftijd nog zo mee kan doen met de rest. Ik voel me sterk en ben trots op het feit dat ik bij Cijntje Personal Fit ben begonnen.

Ik werd nergens zo goed ben begeleid en o.a. daardoor zijn mijn spieren nog steeds soepel en sterk.

Anne-Marie Weelinck
"Maximum effort, Optimal Result staat er op de deur en daar was ik wel aan toe"

Maximum effort, Optimal Result staat er op de deur.

Aan dat laatste was ik wel toe, na bijna een jaar, met een ‘frozen shoulder’ langs ziekenhuis en fysiotherapeuten te hebben geleurd. Aan het eerste (effort) wat minder, maar ik realiseerde me wel dat als ik écht vooruit wilde ik mezelf ook écht zou moeten inzetten.

Geert en Angelo, hun trainers en inpandig fysiotherapeut Simon begrijpen dat perfect en ondersteunen dat maximaal met respect, aandacht, trainingsplannen en suggesties voor verbetering van de uitvoering. Zij combineren up-to-date kennis van fysiek herstel aan een grondige kennis van trainingsmethoden.

Te midden van mensen met elk hun eigen doel (overgewicht, te lang stilgezeten, zwakke rug, een verlangen naar betere sportprestaties, of iets anders) heb ik gewerkt aan mijn herstel. Nu na driekwartjaar oefenen en trainen is het herstel daar en geloof ik er in weer de vlinderslag te kunnen zwemmen en voluit te kunnen zeilen.

Als je écht wat wilt veranderen, probeer deze mannen eens.

Sjoerd Hoekstra

“Het tankje moet leeg!”

Personal training bij Cijntje Personal Fit betekend simpelweg: maximale stimulans + maximale inzet = maximaal resultaat.

Op het gebied van stimulans wist Angelo heel goed in te schatten hoe belastbaar ik was en wanneer ik de grenzen van mijn kunnen voor die dag bereikt had.

Met grote regelmaat tetterde Angelo “Het tankje moet leeg!” in mijn oren.

Het zorgde ervoor dat ik vaak nog net even langer door kon dan dat ik op dat moment had ingeschat, en zo rekte mijn maximale bereik op het gebied van conditie of krachtinspanning telkens weer wat op.

Waar ik normaliter graag 100% controle wil hebben over wat ik doe en wat me te wachten staat, heb ik vanaf de eerste training volledig vertrouwd op de begeleiding door Angelo.

Het eindresultaat heeft bewezen dat dat een goede keuze is geweest.

De persoonlijke begeleiding tijdens de Personal Training-sessies heeft als voordeel dat er maatwerk geleverd kan worden.

Dat merkte ik voornamelijk bij de oefeningen waarbij ik soms aangaf dat mijn rug begon te protesteren.

Op die momenten werd de oefening afgebroken en gingen we op zoek naar een alternatieve oefening die geen pijnklachten zou opleveren maar wel zou bijdragen aan een versterking van het probleemgebied.

Deze aanpak gaf mij vanaf de eerste training heel veel vertrouwen in de aanpak van Angelo.

Naast de trainingsuren in de gym heeft Angelo mij ook gecoacht op het gebied van voeding. De basis haalde ik uit een handboek over voeding wat ik gekregen heb. De finetuning kwam van Angelo.

Via een app bleef Angelo op de hoogte van mijn dagelijkse inname en kon hij mij adviseren voor wat betreft het maken van de betere keuzes.

Ben jij bereid om je maximaal in te zetten? Met de ondersteuning van Cijntje Personal Training kan het haast niet anders dat dat jij je doelen behaalt.

Ludo van der Hoeff - deelnemer van het RTL4 programma Obese (seizoen 2018/2019)
"Naast dat ik me fitter voel en soepeler ben, merk een flinke verbetering van mijn uithoudingsvermogen en algehele conditie"

Vanwege een longaandoening COPD is het voor mij van levensbelang om in goede conditie te blijven, niet te roken, gezond te eten, voldoende te slapen en te sporten.

Voordat ik begon met trainen was mijn conditie matig, was ik snel buiten adem en moest ik al flink hijgen als ik een paar trappen opliep.

Door mijn goede ervaring met trainen in groepsverband bij Cijntje Personal Fit, waar ik al trainde  voor het verbeteren van mijn mobiliteit en kracht (specifiek voor de golfsport) heb ik daarnaast ook gekozen voor Personal Training.

Als ik nu kijk naar mijn mede sporters tijdens de groepstraining, die geen aandoening hebben, ben ik trots dat ik niet meer voor ze onder doe.

Door mijn aandoening zal ik geen marathon gaan lopen maar, maar naast dat ik me fitter voel en soepeler ben, merk een flinke verbetering van mijn uithoudingsvermogen en algehele conditie.

Dit is goed te merken aan de prestatie tijdens de trainingen van nu die nu veel beter zijn dan een half jaar geleden. Daarnaast zie ik deze resultaten terug op de golfbaan.

Tijdens een ronde van 18 holes loop je gemiddeld 12 km en dat gaat nu zonder problemen en verlies van concentratie. Iets dat vroeger op het einde van een ronde wel optrad.

Danny Erkens
“Belangrijkste voor mij is dat ik me inmiddels veel beter voel en minder last van mijn lichaam heb”

Ik kan er kort over zijn, ik voelde me uitermate slecht en niet best doordat ik veel maag- en darmklachten had en niet in de juiste conditie was.

Mijn maag- en darmklachten bleken voort te komen uit een ziekte. In het ziekenhuis konden ze mij allen verder helpen door medicijnen voor te schrijven.

Ik doe motorraces en via een sponsor van mijn team ben bij Cijntje Personal Fit terechtgekomen.

Samen met de coaches ben ik gaan kijken waar ik mijn voedingspatroon kon optimaliseren en zijn wel langzaam gaan werken aan mijn fitheid. Dit werkte!!

Het belangrijkste voor mij is dat ik me steeds beter voel en veel minder last van mijn lichaam heb. Ik ben vele kilo’s kwijt, mijn vetpercentage is lager, ik heb minder klachten en ben echt veel fitter dan ik was. Dit merk ik zowel in het dagelijks leven als op de motor.

Waar ik voorheen bij meerdere sportscholen heb gezeten en bij de fysio liep, bracht dit me nooit het resultaat wat ik wenste. De aanpak van Cijntje Personal Fit werkt wel voor mij.

Ik wil de coaches van Cijntje Personal Fit dan ook enorm bedanken dat ze me zo helpen.

Ik had er namelijk een hard hoofd in of ik weer op niveau kon komen om te racen en mijn beroep uit te kunnen oefenen. Samen hebben we eraan gewerkt omdat te realiseren!

Frank Wilting

“Belangrijkste voor mij is dat ik me veel beter voel en minder last van mijn lichaam heb”
"Door de persoonlijke benadering bij Cijntje Personal Fit voel ik me op mijn gemak"

Ik was moe, onzeker en prikkelbaar. Om meer balans te krijgen in mijn energie en om een fitter lichaam te krijgen ben ik gaan sporten!

Nu ik ben begonnen groeit elke training mijn zelfvertrouwen een beetje.

Door de persoonlijke benadering bij Cijntje Personal Fit voel ik me op mijn gemak. Doordat er echt met je mee wordt gekeken tijdens de training maak ik stappen in mijn proces.

Ik kijk er nu elke training naar uit om te gaan. Dat dat had ik van tevoren echt niet gedacht!

Daarnaast geeft het me na afloop positieve energie. Ik merk dat wat ik leer tijdens de trainingen mee kan nemen in mijn dagelijkse leven. Ik heb meer zelfvertrouwen en meer focus.

Ingrid Poppen
"De constante begeleiding tijdens de groepslessen helpen gewoon"

Voordat ik begon met sporten bij Cijntje Personal Fit voelde ik me niet fit en waren veel dingen zwaar en vermoeiend om te doen. Het plezier om te voetballen bijvoorbeeld ben ik een tijdje kwijt geweest, doordat ik bij de warming-up al bijna geen puf meer had om nog te voetballen.

Op een gegeven moment heb ik het verhaal van Ludo bij Obese gezien en dat verhaal heeft mij geïnspireerd om ook weer actie te ondernemen om iets aan mijn gewicht en levensstijl te gaan doen.

Na het intakegesprek ben ik direct begonnen met een andere voedingsstijl en ben vervolgens begonnen met trainen. Nadat ik al vrij snel resultaat begon te zien, was er heel veel motivatie om hier mee door te blijven gaan.

 De constante begeleiding tijdens de groepstrainingen helpen je net dat beetje extra te geven, waar je zelf allang op het 'veilige' punt gestopt zou zijn.

Ik ben inmiddels 17 kg afgevallen. voel me weer veel fitter en ook mijn uithoudingsvermogen stijgt. Vermoeid thuiskomen na een training geeft voldoening. 

Ik blijf zeker doorgaan met sporten om mijn doel hier te bereiken. Sporten is weer leuk geworden!

Stephan Bakker
Wat Cijntje Personal Fit doet met het inspelen op het gehele plaatje is wat mij betreft een voltreffer.

Voor ik begon met trainen was ik vaak moe en liep ik met diverse lichamelijke klachten.

Ik vond dat mijn lichaam maar weinig aankon en aangezien ik nog maar 43 ben was ik niet van plan dat te accepteren.

Daarnaast wilde ik mijn overgewicht aanpakken. Ik had wel al een en ander geprobeerd qua voeding en bewegen maar tot nu toe was er niets dat werkte.

Ik ben Cijntje Personal Fit blijven volgen sinds ik jaren geleden een keer zakelijk gesproken heb met Angelo. Zijn aanpak sprak me aan en de berichten die ik op Facebook voorbij zag komen over de trainingen en visie bleven mijn aandacht trekken.

Voor de zomer zag ik weer iets voorbijkomen over de persoonlijke trainingen en toen besloot ik dat mijn gezondheid de investering waard is. En dit heeft ontzettend veel gedaan met mijn vertrouwen!

De gedachte ‘dat kan ik niet’ zat blijkbaar in mijn hoofd en niet in mijn lichaam! Ik ben erachter gekomen dat ik lichamelijk zoveel sterker ben dan ik geloofde.

Elke training weer doe ik meer dan ik van tevoren had bedacht, en elke keer als alles in mij roept “wacht, stop dit lukt niet” laat ik mezelf zien dat wel lukt. Ik roep er nu echt niemand meer bij als iets wat zwaar is. Nee, dat doe ik lekker zelf!

Ik ben me heel bewust geworden dat ik veel meer kan dan ik denk en dat neem ik mee in mijn dagelijkse leven. Dit uit zich doordat ik minder snel opgeef en minder last van mijn angsten heb.

Na negen weken Personal training voel ik me al zoveel beter en zowel lichamelijk als geestelijk sterker. Ik heb meer energie en het vertrouwen in mijn lijf groeit.

Ook qua voeding ben ik erg blij dat ik niet op een of ander dieet zit maar dat ik mijn levensstijl aanpas. Ik eet nog steeds een hoop lekkere dingen, maar ben me veel bewuster wat ik eet en drink en waarom ik dat doe.

Wat ik erg belangrijk vind ik dat ik bij Cijntje Personal Fit mezelf kan zijn en me op mijn gemak voel. Of ik nu vrolijk ben of het zwaar heb, Geert ziet het en speelt erop in op de manier die ik nodig heb. Dat bewijst voor mij dat je verder kijkt dan normaal.

Hij ziet meer en voelt aan wanneer je kunt pushen en wanneer je dat juist niet moet doen, denkt daarbij niet in moeilijkheden, maar zoekt juist naar de oplossing en wat wel kan.

De persoonlijke benadering is er echt en de sfeer onderling vind ik prettig, andere trainers vragen altijd even hoe het is. Er is een oprechte interesse!

Wat Cijntje Personal Fit doet met het inspelen op het gehele plaatje is wat mij betreft een voltreffer.

Niet alleen sporten en voeding maar ook ontspanning en slapen en alles wat een mens nodig heeft om in balans te komen!

Ik vind het echt geweldig! Bedankt daarvoor!

Bianca Jager