Klantrecensies

Het was voor mij duidelijk dat ik moest gaan bewegen en dit wilde ik alleen met begeleiding. Nu een aantal maanden later voel ik mij goed en krachtig. Een behoorlijk stuk beter, fitter en ben ik heel wat kilo's kwijt. Hierdoor heb ik mijn zelfvertrouwen teruggevonden.

Ik was herstellend van een lichte burn-out, ik voelde mij constant moe, licht gespannen en futloos. Het was voor mij duidelijk dat ik moest gaan bewegen en dit wilde ik alleen met begeleiding. Angelo kende ik al en Cijntje Personal Fit volgde ik op social media. Hier zag ik dat Cijntje Personal Fit meer deed dan alleen training geven.

Ik heb mij bij Cijntje Personal Fit gemeld en het bevalt mij super goed. Wat ik fijn vind is de continue aandacht die zij aan iedereen schenken en het feit dat iedereen op z’n gemak is in hun omgeving. Ik kan er mijzelf zijn en hoef mij niet anders voor te doen, dit vind ik echt zeer prettig en positief!

Bij Cijntje Personal Fit hebben zij mij geleerd en laten ervaren dat ik veel meer kan dan dat ik zelf denk. Zij dagen mij uit om elke training het maximale van mijzelf te eisen, en dit werkt heel motiverend.

Op dit moment voel ik mij goed en krachtig. Een behoorlijk stuk beter, fitter en ben ik heel wat kilo's kwijt. Hierdoor heb ik mijn zelfvertrouwen teruggevonden. Ik ben blij met hun ‘totaal-aanpak’ en kost het mij geen moeite om vanuit Groningen naar Veendam te komen om met mijn Personal Trainer te werken

Renate Oosterhof
Sinds jaren loop ik weer vol zelfvertrouwen rond en barst ik weer van de energie!

3 jaar geleden kwam ik bij Cijntje Personal Fit sporten. In die periode voelde ik mij erg onzeker, vooral mijn werk vrat aan mij. Dit zorgde ervoor dat ik weinig zelfvertrouwen had en erg futloos mijn dagen doorkwam.

Ik ben bij Cijntje Personal Fit komen trainen nadat ik ze tegen was gekomen op Facebook. Het voelt erg goed om in hun gym te trainen, je krijgt veel persoonlijke aandacht, je training is helemaal gericht op wat je doelen zijn en op wat je op dit moment kunt.

Op het moment dat ik eigenlijk te veel wilde doen werd ik door Angelo constant erop gewezen dat ik er nog niet aan toe was, en ondanks dat ik graag meer wilde was het toch fijn dat ze mij aan mijn plan hielden.

Na drie jaar loop ik weer vol zelfvertrouwen rond, heb ik het aangedurfd om van werk te veranderen en barst ik van de energie. Dit gevoel is zo lekker! Dank je wel Angelo en Geert... 

Ik zeg "kom maar op"

Renate Mol
Op de momenten dat het niet zo lekker gaat, je het even niet meer weet of geen zin hebt helpt het trainen met een Personal Trainer.

Ik ben optimaal begeleid door Cijntje Personal Fit. Tijdens de 1 op 1 sessies heb ik aan mezelf kunnen werken, waardoor ik zowel fysiek als mentaal ben gegroeid. Op de momenten dat het niet zo lekker gaat, het even niet meer weet of geen zin hebt helpt het trainen met een Personal Trainer.

Wat voor mij belangrijk is, is dat mijn gedrag écht is veranderd. Er was geen ontsnappen mogelijk. Nu 20kg lichter is mijn buikomvang met 22 cm afgenomen en voel ik me veel fitter en sterker.

Ik ben ik happy en durf mezelf weer te laten zien!

Manon Kroon
De echte trigger voor mij om me bij Cijntje Personal Fit te melden was het moment dat de dokter zei "je hebt een te hoge bloeddruk en die gaan wij verlagen met pilletjes"! Ik was nog maar 40!!

Als zelfstandige horecaondernemer ben je druk en ervaar je geregeld veel stress. Zo'n 3 jaar geleden had ik geregeld last van kortademigheid, was ik me niet bewust van mijn gezondheid en voelde ik mij absoluut niet happy.

Ik kende Angelo Cijntje en zijn Cijntje Personal Fit al via een lokale netwerkclub. Ook ik hoorde goede verhalen over de begeleiding en training die zij geven, maar de echte trigger voor mij om me bij Cijntje Personal Fit te melden was het moment dat de dokter zei "je hebt een te hoge bloeddruk en die gaan wij verlagen met pilletjes"! Ik was nog maar 40!!

Wij zijn gestart met 3 maanden personal training en later ben ik over gegaan naar kleine groepsfitness. Dit is mij goed bevallen en ik ben nog steeds bij Cijntje Personal Fit aan het trainen.

Ondertussen ben 15 kg afgevallen, voel ik mij fitter, sterker en ervaar ik veel meer zelfvertrouwen dan ooit. Wat ik vooral belangrijk vind is dat mijn gezondheid beter is en dat ik mijn bloeddruk onder controle heb zonder gebruik van medicijnen.

Erik Nijkamp
Ik werd er moedeloos van om te horen dat ik er maar mee moest leren leven. De uitleg over mijn blessure en hoe dat aan te pakken was heel duidelijk, en de behandelingen van intern fysiotherapeut Simon Sportief en trainingen van Angelo hadden direct resultaat.

Al ruim een jaar liep ik met knie- en pees klachten. Vooral toen de vechtsport wat ik doe niet meer lekker ging en ik tijdens de training zo veel last kreeg dat ik regelmatig moest opgeven, ben ik op zoek gegaan naar andere manieren om van deze klachten af te komen. 

Ik was al bij twee specialisten geweest en had geen goed gevoel bij de fysio waar ik bij was. Ik werd er moedeloos van om te horen dat ik er maar mee moest leren leven.

Via Jan Bloem had ik wel eens van Cijntje Personal Fit gehoord. Ik heb een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek en daar had ik direct een goed gevoel bij. De uitleg over mijn blessure en hoe dat aan te pakken was heel duidelijk. Daarnaast hadden de behandelingen van intern fysiotherapeut Simon Sportief en trainingen van Angelo hadden direct resultaat. Ineens kon ik wel weer een squat maken!

Ik heb er nu weer vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik durf weer meer te bewegen en de knie te gebruiken, zoals de trap op lopen.

Ik ben heel blij dat ik nu in de dagelijkse dingen geen last meer heb van mijn knie. De kracht in de spieren die ik al die tijd ontzien heb komt vast terug met de training. Ik ben er nog niet, maar voel me nu al stukken beter!

Deborah Wittermans
Door de persoonlijke benadering en stimulans ben ik erachter gekomen dat ik meer uit mezelf kan halen dan ik daarvoor had kunnen bedenken

Voordat ik begon met trainen begon ik me steeds meer te storen aan het veel moe zijn. Uit mijn werk komen en dan geen fut meer hebben. Hierdoor begon ik mij ook schuldig te voelen richting mijn gezin omdat ik voor mijn gevoel geen energie had om ook maar wat te doen...

Mijn keuze voor Cijntje Personal Fit komt voort uit de positieve reacties op Facebook. Te vaak geprobeerd bij de lokale sportscholen echter zonder resultaat. Het sporten 1 op 1 maar ook in de kleine groepen sprak mij aan. Na de intake met Angelo was ik om en ben met veel vertrouwen aan de slag gegaan.

Door de persoonlijke benadering en stimulans ben ik erachter gekomen dat ik meer uit mezelf kan halen dan ik daarvoor had kunnen bedenken. Iets wat in de gym, maar vooral ook daarbuiten veel extra energie en ook vertrouwen geeft.

Samen met Angelo stellen we doelen en werken hier naar toe. Ik ben nogal kritisch op mijzelf en ben dan ook niet gauw tevreden. Angelo weet mij hier perfect in te sturen en zorgt ervoor dat elke training positief wordt afgesloten. Ik voel me goed en zit vooral veel beter in mijn vel. Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar met het team van Cijntje Personal Fit gaat dit goed komen.

Alex Posthuma