Klantrecensies

“Belangrijkste voor mij is dat ik me inmiddels veel beter voel en minder last van mijn lichaam heb”

Ik kan er kort over zijn, ik voelde me uitermate slecht en niet best doordat ik veel maag- en darmklachten had en niet in de juiste conditie was.

Mijn maag- en darmklachten bleken voort te komen uit een ziekte. In het ziekenhuis konden ze mij allen verder helpen door medicijnen voor te schrijven.

Ik doe motorraces en via een sponsor van mijn team ben bij Cijntje Personal Fit terechtgekomen.

Samen met de coaches ben ik gaan kijken waar ik mijn voedingspatroon kon optimaliseren en zijn wel langzaam gaan werken aan mijn fitheid. Dit werkte!!

Het belangrijkste voor mij is dat ik me steeds beter voel en veel minder last van mijn lichaam heb. Ik ben vele kilo’s kwijt, mijn vetpercentage is lager, ik heb minder klachten en ben echt veel fitter dan ik was. Dit merk ik zowel in het dagelijks leven als op de motor.

Waar ik voorheen bij meerdere sportscholen heb gezeten en bij de fysio liep, bracht dit me nooit het resultaat wat ik wenste. De aanpak van Cijntje Personal Fit werkt wel voor mij.

Ik wil de coaches van Cijntje Personal Fit dan ook enorm bedanken dat ze me zo helpen.

Ik had er namelijk een hard hoofd in of ik weer op niveau kon komen om te racen en mijn beroep uit te kunnen oefenen. Samen hebben we eraan gewerkt omdat te realiseren!

Frank Wilting

“Belangrijkste voor mij is dat ik me veel beter voel en minder last van mijn lichaam heb”
"Door de persoonlijke benadering bij Cijntje Personal Fit voel ik me op mijn gemak"

Ik was moe, onzeker en prikkelbaar. Om meer balans te krijgen in mijn energie en om een fitter lichaam te krijgen ben ik gaan sporten!

Nu ik ben begonnen groeit elke training mijn zelfvertrouwen een beetje.

Door de persoonlijke benadering bij Cijntje Personal Fit voel ik me op mijn gemak. Doordat er echt met je mee wordt gekeken tijdens de training maak ik stappen in mijn proces.

Ik kijk er nu elke training naar uit om te gaan. Dat dat had ik van tevoren echt niet gedacht!

Daarnaast geeft het me na afloop positieve energie. Ik merk dat wat ik leer tijdens de trainingen mee kan nemen in mijn dagelijkse leven. Ik heb meer zelfvertrouwen en meer focus.

Ingrid Poppen

Ingrid Poppen
"De constante begeleiding tijdens de groepslessen helpen gewoon"

Voordat ik begon met sporten bij Cijntje Personal Fit voelde ik me niet fit en waren veel dingen zwaar en vermoeiend om te doen. Het plezier om te voetballen bijvoorbeeld ben ik een tijdje kwijt geweest, doordat ik bij de warming-up al bijna geen puf meer had om nog te voetballen.

Op een gegeven moment heb ik het verhaal van Ludo bij Obese gezien en dat verhaal heeft mij geïnspireerd om ook weer actie te ondernemen om iets aan mijn gewicht en levensstijl te gaan doen.

Na het intakegesprek ben ik direct begonnen met een andere voedingsstijl en ben vervolgens begonnen met trainen. Nadat ik al vrij snel resultaat begon te zien, was er heel veel motivatie om hier mee door te blijven gaan.

 De constante begeleiding tijdens de groepstrainingen helpen je net dat beetje extra te geven, waar je zelf allang op het 'veilige' punt gestopt zou zijn.

Ik ben inmiddels 17 kg afgevallen. voel me weer veel fitter en ook mijn uithoudingsvermogen stijgt. Vermoeid thuiskomen na een training geeft voldoening. 

Ik blijf zeker doorgaan met sporten om mijn doel hier te bereiken. Sporten is weer leuk geworden!

Met vriendelijke groet,

Stephan Bakker

Stephan Bakker
Wat Cijntje Personal Fit doet met het inspelen op het gehele plaatje is wat mij betreft een voltreffer.

Voor ik begon met trainen was ik vaak moe en liep ik met diverse lichamelijke klachten.

Ik vond dat mijn lichaam maar weinig aankon en aangezien ik nog maar 43 ben was ik niet van plan dat te accepteren.

Daarnaast wilde ik mijn overgewicht aanpakken. Ik had wel al een en ander geprobeerd qua voeding en bewegen maar tot nu toe was er niets dat werkte.

Ik ben Cijntje Personal Fit blijven volgen sinds ik jaren geleden een keer zakelijk gesproken heb met Angelo. Zijn aanpak sprak me aan en de berichten die ik op Facebook voorbij zag komen over de trainingen en visie bleven mijn aandacht trekken.

Voor de zomer zag ik weer iets voorbijkomen over de persoonlijke trainingen en toen besloot ik dat mijn gezondheid de investering waard is. En dit heeft ontzettend veel gedaan met mijn vertrouwen!

De gedachte ‘dat kan ik niet’ zat blijkbaar in mijn hoofd en niet in mijn lichaam! Ik ben erachter gekomen dat ik lichamelijk zoveel sterker ben dan ik geloofde.

Elke training weer doe ik meer dan ik van tevoren had bedacht, en elke keer als alles in mij roept “wacht, stop dit lukt niet” laat ik mezelf zien dat wel lukt. Ik roep er nu echt niemand meer bij als iets wat zwaar is. Nee, dat doe ik lekker zelf!
 

Ik ben me heel bewust geworden dat ik veel meer kan dan ik denk en dat neem ik mee in mijn dagelijkse leven. Dit uit zich doordat ik minder snel opgeef en minder last van mijn angsten heb.

Na negen weken Personal training voel ik me al zoveel beter en zowel lichamelijk als geestelijk sterker. Ik heb meer energie en het vertrouwen in mijn lijf groeit.
 

Ook qua voeding ben ik erg blij dat ik niet op een of ander dieet zit maar dat ik mijn levensstijl aanpas. Ik eet nog steeds een hoop lekkere dingen, maar ben me veel bewuster wat ik eet en drink en waarom ik dat doe.

Wat ik erg belangrijk vind ik dat ik bij Cijntje Personal Fit mezelf kan zijn en me op mijn gemak voel. Of ik nu vrolijk ben of het zwaar heb, Geert ziet het en speelt erop in op de manier die ik nodig heb. Dat bewijst voor mij dat je verder kijkt dan normaal.

Hij ziet meer en voelt aan wanneer je kunt pushen en wanneer je dat juist niet moet doen, denkt daarbij niet in moeilijkheden, maar zoekt juist naar de oplossing en wat wel kan.

De persoonlijke benadering is er echt en de sfeer onderling vind ik prettig, andere trainers vragen altijd even hoe het is. Er is een oprechte interesse!
 

Wat Cijntje Personal Fit doet met het inspelen op het gehele plaatje is wat mij betreft een voltreffer.
 

Niet alleen sporten en voeding maar ook ontspanning en slapen en alles wat een mens nodig heeft om in balans te komen!
 

Ik vind het echt geweldig! Bedankt daarvoor!

Bianca Jager

Bianca Jager
Het was voor mij duidelijk dat ik moest gaan bewegen en dit wilde ik alleen met begeleiding. Nu een aantal maanden later voel ik mij goed en krachtig. Een behoorlijk stuk beter, fitter en ben ik heel wat kilo's kwijt. Hierdoor heb ik mijn zelfvertrouwen teruggevonden.

Ik was herstellend van een lichte burn-out, ik voelde mij constant moe, licht gespannen en futloos. Het was voor mij duidelijk dat ik moest gaan bewegen en dit wilde ik alleen met begeleiding. Angelo kende ik al en Cijntje Personal Fit volgde ik op social media. Hier zag ik dat Cijntje Personal Fit meer deed dan alleen training geven.

Ik heb mij bij Cijntje Personal Fit gemeld en het bevalt mij super goed. Wat ik fijn vind is de continue aandacht die zij aan iedereen schenken en het feit dat iedereen op z’n gemak is in hun omgeving. Ik kan er mijzelf zijn en hoef mij niet anders voor te doen, dit vind ik echt zeer prettig en positief!

Bij Cijntje Personal Fit hebben zij mij geleerd en laten ervaren dat ik veel meer kan dan dat ik zelf denk. Zij dagen mij uit om elke training het maximale van mijzelf te eisen, en dit werkt heel motiverend.

Op dit moment voel ik mij goed en krachtig. Een behoorlijk stuk beter, fitter en ben ik heel wat kilo's kwijt. Hierdoor heb ik mijn zelfvertrouwen teruggevonden. Ik ben blij met hun ‘totaal-aanpak’ en kost het mij geen moeite om vanuit Groningen naar Veendam te komen om met mijn Personal Trainer te werken

Renate Oosterhof
Sinds jaren loop ik weer vol zelfvertrouwen rond en barst ik weer van de energie!

3 jaar geleden kwam ik bij Cijntje Personal Fit sporten. In die periode voelde ik mij erg onzeker, vooral mijn werk vrat aan mij. Dit zorgde ervoor dat ik weinig zelfvertrouwen had en erg futloos mijn dagen doorkwam.

Ik ben bij Cijntje Personal Fit komen trainen nadat ik ze tegen was gekomen op Facebook. Het voelt erg goed om in hun gym te trainen, je krijgt veel persoonlijke aandacht, je training is helemaal gericht op wat je doelen zijn en op wat je op dit moment kunt.

Op het moment dat ik eigenlijk te veel wilde doen werd ik door Angelo constant erop gewezen dat ik er nog niet aan toe was, en ondanks dat ik graag meer wilde was het toch fijn dat ze mij aan mijn plan hielden.

Na drie jaar loop ik weer vol zelfvertrouwen rond, heb ik het aangedurfd om van werk te veranderen en barst ik van de energie. Dit gevoel is zo lekker! Dank je wel Angelo en Geert... 

Ik zeg "kom maar op"

Renate Mol
Op de momenten dat het niet zo lekker gaat, je het even niet meer weet of geen zin hebt helpt het trainen met een Personal Trainer.

Ik ben optimaal begeleid door Cijntje Personal Fit. Tijdens de 1 op 1 sessies heb ik aan mezelf kunnen werken, waardoor ik zowel fysiek als mentaal ben gegroeid. Op de momenten dat het niet zo lekker gaat, het even niet meer weet of geen zin hebt helpt het trainen met een Personal Trainer.

Wat voor mij belangrijk is, is dat mijn gedrag écht is veranderd. Er was geen ontsnappen mogelijk. Nu 20kg lichter is mijn buikomvang met 22 cm afgenomen en voel ik me veel fitter en sterker.

Ik ben ik happy en durf mezelf weer te laten zien!

Manon Kroon
De echte trigger voor mij om me bij Cijntje Personal Fit te melden was het moment dat de dokter zei "je hebt een te hoge bloeddruk en die gaan wij verlagen met pilletjes"! Ik was nog maar 40!!

Als zelfstandige horecaondernemer ben je druk en ervaar je geregeld veel stress. Zo'n 3 jaar geleden had ik geregeld last van kortademigheid, was ik me niet bewust van mijn gezondheid en voelde ik mij absoluut niet happy.

Ik kende Angelo Cijntje en zijn Cijntje Personal Fit al via een lokale netwerkclub. Ook ik hoorde goede verhalen over de begeleiding en training die zij geven, maar de echte trigger voor mij om me bij Cijntje Personal Fit te melden was het moment dat de dokter zei "je hebt een te hoge bloeddruk en die gaan wij verlagen met pilletjes"! Ik was nog maar 40!!

Wij zijn gestart met 3 maanden personal training en later ben ik over gegaan naar kleine groepsfitness. Dit is mij goed bevallen en ik ben nog steeds bij Cijntje Personal Fit aan het trainen.

Ondertussen ben 15 kg afgevallen, voel ik mij fitter, sterker en ervaar ik veel meer zelfvertrouwen dan ooit. Wat ik vooral belangrijk vind is dat mijn gezondheid beter is en dat ik mijn bloeddruk onder controle heb zonder gebruik van medicijnen.

Erik Nijkamp
Ik werd er moedeloos van om te horen dat ik er maar mee moest leren leven. De uitleg over mijn blessure en hoe dat aan te pakken was heel duidelijk, en de behandelingen van intern fysiotherapeut Simon Sportief en trainingen van Angelo hadden direct resultaat.

Al ruim een jaar liep ik met knie- en pees klachten. Vooral toen de vechtsport wat ik doe niet meer lekker ging en ik tijdens de training zo veel last kreeg dat ik regelmatig moest opgeven, ben ik op zoek gegaan naar andere manieren om van deze klachten af te komen. 

Ik was al bij twee specialisten geweest en had geen goed gevoel bij de fysio waar ik bij was. Ik werd er moedeloos van om te horen dat ik er maar mee moest leren leven.

Via Jan Bloem had ik wel eens van Cijntje Personal Fit gehoord. Ik heb een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek en daar had ik direct een goed gevoel bij. De uitleg over mijn blessure en hoe dat aan te pakken was heel duidelijk. Daarnaast hadden de behandelingen van intern fysiotherapeut Simon Sportief en trainingen van Angelo hadden direct resultaat. Ineens kon ik wel weer een squat maken!

Ik heb er nu weer vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik durf weer meer te bewegen en de knie te gebruiken, zoals de trap op lopen.

Ik ben heel blij dat ik nu in de dagelijkse dingen geen last meer heb van mijn knie. De kracht in de spieren die ik al die tijd ontzien heb komt vast terug met de training. Ik ben er nog niet, maar voel me nu al stukken beter!

Deborah Wittermans
Door de persoonlijke benadering en stimulans ben ik erachter gekomen dat ik meer uit mezelf kan halen dan ik daarvoor had kunnen bedenken

Voordat ik begon met trainen begon ik me steeds meer te storen aan het veel moe zijn. Uit mijn werk komen en dan geen fut meer hebben. Hierdoor begon ik mij ook schuldig te voelen richting mijn gezin omdat ik voor mijn gevoel geen energie had om ook maar wat te doen...

Mijn keuze voor Cijntje Personal Fit komt voort uit de positieve reacties op Facebook. Te vaak geprobeerd bij de lokale sportscholen echter zonder resultaat. Het sporten 1 op 1 maar ook in de kleine groepen sprak mij aan. Na de intake met Angelo was ik om en ben met veel vertrouwen aan de slag gegaan.

Door de persoonlijke benadering en stimulans ben ik erachter gekomen dat ik meer uit mezelf kan halen dan ik daarvoor had kunnen bedenken. Iets wat in de gym, maar vooral ook daarbuiten veel extra energie en ook vertrouwen geeft.

Samen met Angelo stellen we doelen en werken hier naar toe. Ik ben nogal kritisch op mijzelf en ben dan ook niet gauw tevreden. Angelo weet mij hier perfect in te sturen en zorgt ervoor dat elke training positief wordt afgesloten. Ik voel me goed en zit vooral veel beter in mijn vel. Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar met het team van Cijntje Personal Fit gaat dit goed komen.

Alex Posthuma