Bianca Jager

Wat Cijntje Personal Fit doet met het inspelen op het gehele plaatje is wat mij betreft een voltreffer.
Afbeelding

Voor ik begon met trainen was ik vaak moe en liep ik met diverse lichamelijke klachten.

Ik vond dat mijn lichaam maar weinig aankon en aangezien ik nog maar 43 ben was ik niet van plan dat te accepteren.

Daarnaast wilde ik mijn overgewicht aanpakken. Ik had wel al een en ander geprobeerd qua voeding en bewegen maar tot nu toe was er niets dat werkte.

Ik ben Cijntje Personal Fit blijven volgen sinds ik jaren geleden een keer zakelijk gesproken heb met Angelo. Zijn aanpak sprak me aan en de berichten die ik op Facebook voorbij zag komen over de trainingen en visie bleven mijn aandacht trekken.

Voor de zomer zag ik weer iets voorbijkomen over de persoonlijke trainingen en toen besloot ik dat mijn gezondheid de investering waard is. En dit heeft ontzettend veel gedaan met mijn vertrouwen!

De gedachte ‘dat kan ik niet’ zat blijkbaar in mijn hoofd en niet in mijn lichaam! Ik ben erachter gekomen dat ik lichamelijk zoveel sterker ben dan ik geloofde.

Elke training weer doe ik meer dan ik van tevoren had bedacht, en elke keer als alles in mij roept “wacht, stop dit lukt niet” laat ik mezelf zien dat wel lukt. Ik roep er nu echt niemand meer bij als iets wat zwaar is. Nee, dat doe ik lekker zelf!

Ik ben me heel bewust geworden dat ik veel meer kan dan ik denk en dat neem ik mee in mijn dagelijkse leven. Dit uit zich doordat ik minder snel opgeef en minder last van mijn angsten heb.

Na negen weken Personal training voel ik me al zoveel beter en zowel lichamelijk als geestelijk sterker. Ik heb meer energie en het vertrouwen in mijn lijf groeit.

Ook qua voeding ben ik erg blij dat ik niet op een of ander dieet zit maar dat ik mijn levensstijl aanpas. Ik eet nog steeds een hoop lekkere dingen, maar ben me veel bewuster wat ik eet en drink en waarom ik dat doe.

Wat ik erg belangrijk vind ik dat ik bij Cijntje Personal Fit mezelf kan zijn en me op mijn gemak voel. Of ik nu vrolijk ben of het zwaar heb, Geert ziet het en speelt erop in op de manier die ik nodig heb. Dat bewijst voor mij dat je verder kijkt dan normaal.

Hij ziet meer en voelt aan wanneer je kunt pushen en wanneer je dat juist niet moet doen, denkt daarbij niet in moeilijkheden, maar zoekt juist naar de oplossing en wat wel kan.

De persoonlijke benadering is er echt en de sfeer onderling vind ik prettig, andere trainers vragen altijd even hoe het is. Er is een oprechte interesse!

Wat Cijntje Personal Fit doet met het inspelen op het gehele plaatje is wat mij betreft een voltreffer.

Niet alleen sporten en voeding maar ook ontspanning en slapen en alles wat een mens nodig heeft om in balans te komen!

Ik vind het echt geweldig! Bedankt daarvoor!