Overslaan en naar de inhoud gaan

Deborah Wittermans

Ik werd er moedeloos van om te horen dat ik er maar mee moest leren leven. De uitleg over mijn blessure en hoe dat aan te pakken was heel duidelijk, en de behandelingen en trainingen hadden direct resultaat.
Afbeelding

Al ruim een jaar liep ik met knie- en pees klachten. Vooral toen de vechtsport wat ik doe niet meer lekker ging en ik tijdens de training zo veel last kreeg dat ik regelmatig moest opgeven, ben ik op zoek gegaan naar andere manieren om van deze klachten af te komen. 

Ik was al bij twee specialisten geweest en had geen goed gevoel bij de fysio waar ik bij was. Ik werd er moedeloos van om te horen dat ik er maar mee moest leren leven.

Via Jan Bloem had ik wel eens van Cijntje Personal Fit gehoord. Ik heb een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek en daar had ik direct een goed gevoel bij. De uitleg over mijn blessure en hoe dat aan te pakken was heel duidelijk. Daarnaast hadden de behandelingen van intern fysiotherapeut Simon Sportief en trainingen van Angelo hadden direct resultaat. Ineens kon ik wel weer een squat maken!

Ik heb er nu weer vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik durf weer meer te bewegen en de knie te gebruiken, zoals de trap op lopen.

Ik ben heel blij dat ik nu in de dagelijkse dingen geen last meer heb van mijn knie. De kracht in de spieren die ik al die tijd ontzien heb komt vast terug met de training. Ik ben er nog niet, maar voel me nu al stukken beter!