Erik Nijkamp

De echte trigger voor mij om me bij Cijntje Personal Fit te melden was het moment dat de dokter zei "je hebt een te hoge bloeddruk en die gaan wij verlagen met pilletjes"! Ik was nog maar 40!!
Afbeelding

Als zelfstandige horecaondernemer ben je druk en ervaar je geregeld veel stress. Zo'n 3 jaar geleden had ik geregeld last van kortademigheid, was ik me niet bewust van mijn gezondheid en voelde ik mij absoluut niet happy.

Ik kende Angelo Cijntje en zijn Cijntje Personal Fit al via een lokale netwerkclub. Ook ik hoorde goede verhalen over de begeleiding en training die zij geven, maar de echte trigger voor mij om me bij Cijntje Personal Fit te melden was het moment dat de dokter zei "je hebt een te hoge bloeddruk en die gaan wij verlagen met pilletjes"! Ik was nog maar 40!!

Wij zijn gestart met 3 maanden personal training en later ben ik over gegaan naar kleine groepsfitness. Dit is mij goed bevallen en ik ben nog steeds bij Cijntje Personal Fit aan het trainen.

Ondertussen ben 15 kg afgevallen, voel ik mij fitter, sterker en ervaar ik veel meer zelfvertrouwen dan ooit. Wat ik vooral belangrijk vind is dat mijn gezondheid beter is en dat ik mijn bloeddruk onder controle heb zonder gebruik van medicijnen.