Frank Wilting

Afbeelding
Belangrijkste voor mij is dat ik me inmiddels veel beter voel en minder last van mijn lichaam heb

Ik kan er kort over zijn, ik voelde me uitermate slecht en niet best doordat ik veel maag- en darmklachten had en niet in de juiste conditie was.

Mijn maag- en darmklachten bleken voort te komen uit een ziekte. In het ziekenhuis konden ze mij allen verder helpen door medicijnen voor te schrijven.

Ik doe motorraces en via een sponsor van mijn team ben bij Cijntje Personal Fit terechtgekomen.

Samen met de coaches ben ik gaan kijken waar ik mijn voedingspatroon kon optimaliseren en zijn wel langzaam gaan werken aan mijn fitheid. Dit werkte!!

Het belangrijkste voor mij is dat ik me steeds beter voel en veel minder last van mijn lichaam heb. Ik ben vele kilo’s kwijt, mijn vetpercentage is lager, ik heb minder klachten en ben echt veel fitter dan ik was. Dit merk ik zowel in het dagelijks leven als op de motor.

Waar ik voorheen bij meerdere sportscholen heb gezeten en bij de fysio liep, bracht dit me nooit het resultaat wat ik wenste. De aanpak van Cijntje Personal Fit werkt wel voor mij.

Ik wil de coaches van Cijntje Personal Fit dan ook enorm bedanken dat ze me zo helpen.

Ik had er namelijk een hard hoofd in of ik weer op niveau kon komen om te racen en mijn beroep uit te kunnen oefenen. Samen hebben we eraan gewerkt omdat te realiseren!