Renate Oosterhof

Het was voor mij duidelijk dat ik moest gaan bewegen en dit wilde ik alleen met begeleiding. Nu een aantal maanden later voel ik mij goed en krachtig. Een behoorlijk stuk beter, fitter en ben ik heel wat kilo's kwijt. Hierdoor heb ik mijn zelfvertrouwen teruggevonden.
Afbeelding

Ik was herstellend van een lichte burn-out, ik voelde mij constant moe, licht gespannen en futloos. Het was voor mij duidelijk dat ik moest gaan bewegen en dit wilde ik alleen met begeleiding. Angelo kende ik al en Cijntje Personal Fit volgde ik op social media. Hier zag ik dat Cijntje Personal Fit meer deed dan alleen training geven.

Ik heb mij bij Cijntje Personal Fit gemeld en het bevalt mij super goed. Wat ik fijn vind is de continue aandacht die zij aan iedereen schenken en het feit dat iedereen op z’n gemak is in hun omgeving. Ik kan er mijzelf zijn en hoef mij niet anders voor te doen, dit vind ik echt zeer prettig en positief!

Bij Cijntje Personal Fit hebben zij mij geleerd en laten ervaren dat ik veel meer kan dan dat ik zelf denk. Zij dagen mij uit om elke training het maximale van mijzelf te eisen, en dit werkt heel motiverend.

Op dit moment voel ik mij goed en krachtig. Een behoorlijk stuk beter, fitter en ben ik heel wat kilo's kwijt. Hierdoor heb ik mijn zelfvertrouwen teruggevonden. Ik ben blij met hun ‘totaal-aanpak’ en kost het mij geen moeite om vanuit Groningen naar Veendam te komen om met mijn Personal Trainer te werken