Cijntje Personal Fit banner

Onze missie is jou helpen

Bij ons werkt iedereen op zijn eigen niveau. Wij passen alle programma’s aan op de behoefte en mogelijkheden van de klant. 

Cijntje Personal Fit biedt verschillende methoden op het gebied van training, behandeling en coaching. Onze werkwijze kenmerkt zich door het persoonlijke, resultaatgerichte karakter en een no-nonsense aanpak. Wij zijn ons ervan bewust dat iedereen anders is en een aanpak op maat verdient. Wij beginnen waar een ander stopt.

Wij maken mensen fysiek en mentaal sterker. Onze trainingen zijn simpel, met minimale middelen, maar maximaal resultaat. We hechten waarde aan kwaliteit, techniek, hard werken en elkaar helpen. We willen onze sporters de beste te training geven die we kunnen geven. Daarbij maakt het ons niet uit wat je 100% effort is, zolang je deze 100% effort maar geeft.

Onze manier van werken met de combinatie van training, behandeling en voeding is uniek. Wij willen mensen beter laten bewegen. Ons lichaam is gemaakt om te bewegen en wanneer je iets goed kunt, blijft het leuk om te doen, worden doelstellingen makkelijker te halen en zijn ze structureler van aard.

Ons team

Door de persoonlijke benadering en stimulans ben ik erachter gekomen dat ik meer uit mezelf kan halen dan ik daarvoor had kunnen bedenken

Alex Posthuma
Lees verder