Sport-Werkt banner

Projecten

Sport-Werkt: “Samen sporten zodat jij weer met plezier kan werken!”

Of het nu komt door de gevolgen van de economische recessie, fysieke of mentale klachten, of gewoon door een periode van pech: 288 Duizend mensen in Nederland zitten op het moment zonder werk. In dit project, genaamd Sport-Werkt, werken wij samen met de gemeente Veendam en Werkmax om deze mensen te helpen!

Het is dan ook ons doel om mensen die buiten de arbeidsmarkt vallen door middel van sport en coaching een stap dichter bij een nieuwe en leuke baan te brengen!

Als jij ook graag een nieuwe baan wilt en hier hulp bij nodig hebt, zorgen wij ervoor dat je fysiek en mentaal weerbaarder wordt waardoor je succesvol aan een nieuwe baan kunt beginnen. Samen met gelijkgestemden verbeter je in 12 weken je fysieke en mentale vaardigheden, zoals:

  • Zelfvertrouwen
  • Doorzettingsvermogen
  • Samenwerken
  • Creëren van structuur en regelmaat

Wij geloven dat “Sport activeert en verbind”. Daarom gaan we samen sporten, zodat jij met plezier en vol zelfvertrouwen kan beginnen aan een nieuwe baan!

Veel mensen ronden deze training met succes af en vinden snel weer een nieuwe baan. Wil jij weer genieten van je werk? Kijk voor meer informatie op http://sport-werkt.nl/sport-werkt.nl/ en neem contact op met jouw gemeente!

Sport-Werkt