Team Cijntje Personal Fit

Angelo Cijntje

Angelo Cijntje foto
Zolang jij in je comfortzone blijft verandert er totaal niets!

Mijn passie is om mensen heel veel te geven: Fitness is voor mij een middel om zo veel mogelijk aantal mensen te helpen om een gezonder, fitter, energieker leven te hebben. Een lichaam dat bij je past waarmee je met veel zelfvertrouwen door het leven gaat. Dankzij mijn achtergrond als topsporter weet ik wat er zowel fysiek als mentaal van je gevraagd wordt wanneer je hierin iets wilt bereiken.

Is afvallen en je beter voelen waar je naar op zoek bent? Of wil je juist sport-specifiek beter worden?

Ik heb meerdere mensen geholpen om op beide vlakken zichtbare resultaten te behalen. Zo heb ik als personal trainer onder andere Ludo begeleidt voor het televisieprogramma OBESE. Hierdoor heeft Ludo geweldige resultaten bereikt waar hij nu nog van profiteert. Daarnaast heb ik Jeroen Veldmate en Glenn Bijl getraind om te kunnen pieken in hun individuele topsport.

Wil je net als Ludo een geweldig en blijvend resultaat? Laat mij jou dan helpen om een eetpatroon te vinden dat bij je past. Samen creëren we een trainingsprogramma waarbij ik je stapsgewijs laat wennen aan het trainen. Als je echt een totale verandering wilt ervaren, zal ik je leren wat hier bij komt kijken en je helpen om het resultaat te behalen waar jij naar streeft.

Wil jij de volgende stap zetten? Mail, app of bel me! Dit kan via:

Telefoon:

Geert Fokkens

Geert Fokkens
Ik wil jou bewust maken van de waarde van gezondheid!

Sport en mensen helpen zijn mijn passie. Als coach heb ik deze twee passies gecombineerd om jou hiermee echte waarde te bieden, wanneer je graag fysieke of mentale doelen wilt bereiken.

Ik vind het daarbij belangrijk om goed te kijken naar wat voor jóu specifiek werkt: Ieder mens is immers uniek en verdient een aanpak op maat. Dit doe ik door goed naar je te luisteren en mijn ervaringen en kennis in te zetten. Zo werk ik samen met jou naar je doelstellingen!

En ja, je leest het goed: Naast fysiek, is het ook mijn doel om mensen mentaal te helpen. Veel mensen ervaren stress, onzekerheid of zelfs burn-outs. De kans bestaat zelfs dat je nu overspanningsklachten hebt zonder dat jij je dit beseft!

Ik weet wat voor gevolgen deze klachten voor je leven kunnen hebben, ook als jij je er niet bewust van bent. In het verleden ben ik zelf geconfronteerd met de gevolgen van veel stress en mentale blokkades. Hierdoor kan ik me goed verplaatsen in mensen die dit nu zelf ervaren en ze persoonlijke advies en begeleiding geven, zodat ze hun leven weer vol vertrouwen op kunnen pakken!

Of je nu een topsporter, zakenman, huisvrouw, student, oma of kind bent: Ik zal alles doen om jou verder te helpen!

Heb je fysieke of mentale klachten, of wil je gewoon nóg gezonder worden? Stuur me dan een mailtje, appje, of bel even! Je kan me bereiken op:

Telefoon:

Rafid Migdad

Rafid Migdad
Only I can change my life. No one can do it for me

Sport en bewegen heeft vrijwel mijn hele leven een positieve bijdrage aan mijn ontwikkeling geleverd. Dit motiveert continu om mijn kennis en ervaring door te willen geven aan anderen.

Momenteel volg ik de opleiding ‘Psychomotorische Therapie- en Bewegingsagogie’ aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Continue ontwikkeling is voor mij belangrijk: De kennis en ervaring die ik gedurende meerdere opleidingen en cursussen heb opgedaan pas ik in het hele trainingspakket toe. Hierdoor help ik je om het beste uit jezelf halen zodat jij je doelen zal behalen!

Rene Buutkamp

Rene Buutkamp
Ik coach jou richting de beste versie van jezelf!

Van jongs af aan was ik al bezeten door sport en alles wat met het menselijk lichaam te maken heeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een groeiende passie heb ontwikkeld om mensen zo goed mogelijk te begeleiden: Zo coach ik jou richting de beste versie van jezelf!

Of je nu af wilt vallen, fitter en sterker wilt worden, of beter in je vel wil zitten: Geen uitdaging ga ik uit de weg. Door een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak gaan we hier samen mee aan de slag. We zullen sowieso resultaat boeken. Het enige wat ik van je vraag is 100% inzet!