• Personal training

Personal Training

Personal Training is een trainingsvorm voor iedereen. Of het nu gaat om afvallen, fitter worden, revalidatie of het verbeteren van specifieke sportprestaties. Het is bij uitstek gericht op mensen die behoefte hebben aan deskundigheid en persoonlijke begeleiding bij het realiseren van hun persoonlijke doelen. Samen werken we aan je sportieve doelstellingen.

Een personal trainer maakt een programma dat het beste bij jou past. Hij zorgt dat alles rondom de trainingen geregeld is, leert je de oefeningen technische goed uit te voeren,leert je alles over voeding en zorgt dat je zo efficiënt mogelijk werkt.

Onze personal trainers zijn:

Angelo Cijntje

Geert Fokkens

  • Personal Training Small

    Yes you can

De werkwijze van Cijntje Personal Fit kenmerkt zich door het persoonlijke, resultaatgerichte karakter en een no-nonsense aanpak. Dit betekent dat iedereen traint met een op maat gemaakt programma, gericht op de persoonlijke mogelijkheden en doelstellingen waarbij iedereen begint op zijn of haar eigen niveau. Door deze werkwijze trainen mensen veiliger, effectiever en wordt het behalen van doelstellingen realistischer. Onze combinatie van training, voeding en behandeling helpt mensen het beste uit zichzelf te halen. 

  • Maartje Koemans

    Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.

    - Anne-marie Weelinck
Transportweg 38,
9645 KX Veendam
06 20396031
06 30691672

It always seems impossible

Until it's done.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan