• Onze recensies

Wat zeggen onze sporters?

Group workout

Sinds december 2013 sport ik mee in de groepsworkout van Cijntje Personal Fit. Sindsdien ben ik qua kracht en balans veel sterker geworden. Daarnaast is het elke training weer een uitdaging om mezelf te blijven verbeteren en me tot het uiterste te pushen om dit doel te bereiken. Op de momenten dat je het moeilijk hebt zijn Angelo en Geert er om je te stimuleren om niet op te geven! De afwisselende trainingen en locaties spreken me erg aan. Het is heerlijk om buiten te kunnen trainen als het lekker weer is, maar ook als het regent om dan binnen te kunnen trainen. Kortom, wil je afwisselende trainingen, fysiek sterker worden en je coördinatie en balans verbeteren? Dan kan ik je zeker adviseren om bij Cijntje Personal Fit aan de slag te gaan!

Damaris Meijer

Personal training

In de afgelopen maanden trainde ik onder zijn vakkundige en inspirerende begeleiding van Geert Fokkens bij Cijntje Personal Fit.

Op basis van vetmeting en een vragenlijst wordt er een op de persoon afgestemd trainingsprogramma opgesteld met oefeningen en maaltijden. Na drie maanden ben ik 3 kilo lichter, mijn buikomvang is met meer dan 10 cm “geslonken”. Het fijnste is dat ik me in jaren niet zo energiek heb gevoeld. Gewoon doorgaan dus.

Mooie bijkomstigheid: Geert is een prettig mens in de omgang met een goed gevoel voor humor.

Ida Strating

Reva-plus

Via via ben ik bij Geert en Angelo terechtgekomen voor mijn frozen shoulder. Ach, we gaan het proberen dacht ik.

Mijn schouder al 2 jaar niet zonder pijn kunnen bewegen en mijn arm kreeg ik al helemaal niet meer omhoog. Na 1 behandeling gehad te hebben kon ik mijn arm weer boven mij hoofd krijgen. Heel onwerkelijk, dat mylogenics!

Inmiddels 3 behandelingen gehad, ik heb geen pijn meer en kan vrijwel alles. Hierbij train ik wel 2 x in de week of vaker om met name mijn schouder soepel te houden. Het is geen moeten, het is leuk, ik voel mij weer goed. Ik ben hier zo blij mee!

Erna Mulder

Personal Fitness 

Frank Bloupot,

Frank Bloupot

Frank Bloupot,

Door een versleten rug was ik helaas niet meer in staat om te sporten (voetbal).

Mijn lichaam raakte in verval en in afwachting van een operatie groeide ik 10 kilo, sliep vaak slecht van de pijn en kon mijn kleren amper zelf aantrekken.

Na wat omzwerven bij verschillende sportscholen ben ik terecht gekomen bij CPF.

De persoonlijke aandacht, deskundige adviezen en begeleiding tijdens de trainingen hebben boven verwachting effect.

Ik voel me stukken fitter, heb minder pijn en ben veel flexibeler/mobieler geworden.

Ik kan de aanpak van CPF oprecht aan iedereen aanbevelen.

Frank Bloupot

Sjoerd Hoekstra,

Sjoerd Hoekstra

Maximum Effort, Maximum Result staat er op de deur. Aan dat laatste was ik wel toe, na bijna een jaar, met een ‘frozen shoulder’ langs ziekenhuis en fysiotherapeuten te hebben geleurd. Aan het eerste (de effort) wat minder, maar ik realiseerde me wel dat als ik écht vooruit wilde ik mezelf ook écht zou moeten inzetten.

Geert en Angelo, hun trainers en inpandig fysiotherapeut Simon begrijpen dat perfect en ondersteunen dat maximaal met respect, aandacht, trainingsplannen en suggesties voor verbetering van de uitvoering. Zij combineren up-to-date kennis van fysiek herstel aan een grondige kennis van trainingsmethoden.

Te midden van mensen met elk hun eigen doel (overgewicht, te lang stilgezeten, zwakke rug, een verlangen naar betere sportprestaties, of iets anders) heb ik gewerkt aan mijn herstel. Nu na driekwartjaar oefenen en trainen is het herstel daar en geloof ik er in weer de vlinderslag te kunnen zwemmen en voluit te kunnen zeilen.

Als je écht wat wilt veranderen, probeer deze mannen eens.

Sjoerd Hoekstra

 

Natasja Wuyster,

natasja wuijster

Mijn naam is Natascha Wuijster.

Tot een aantal jaar geleden liep ik veel hard maar door verscheidene blessures ben ik gestopt met hardlopen.

Zo'n 1,5 jaar geleden ben ik bij Angelo en Geert begonnen met sporten. Ik merkte dat de blessures die ik hard langzaamaan verbeterden en verdwenen.

Door ook mijn voedingspatroon aan te passen ben ik nu ruim 10 kilo afgevallen en voel ik me hierbij fit en sterk.

 

Jan Walsma

Jan Walsma

Mijn naam is Jan Walsma. Na een tijd niet meer gesport te hebben en toch graag iets wilde doen, waarbij ik gemotiveerd en uitgedaagd, werd kwam ik bij Cijntje Personal Fit terecht.

Bij de start was mijn doel om fitter en sterker te worden in combinatie met afvallen.

Aangezien fitness nooit echt mijn ding was leek me dit best wel een uitdaging. Doordat de professionele trainers bij Cijntje Personal Fit je steeds weer motiveren om net dat beetje extra te doen, in combinatie met mijn doorzettingsvermogen, heb ik mijn doelen kunnen bereiken.

Door deze aanpak en het afwisselen van een trainingsschema ben ik 12kg afgevallen en het ook nog eens leuk gaan vinden ook! Resultaat motiveert zeker!

Ik sport nu ruim een jaar met plezier bij CPF en ben meestal 3x per week in de Gym te vinden.

------------------

Halverwege 2015 kwam ik tot de conclusie dat het wekelijkse sportuurtje bij een sportschool mij niet meer de voldoening gaf die ik zocht. Ik had de sportschool altijd gecombineerd met voetballen op recreatief niveau en bij het sporten in de sportschool miste ik iets. Het buiten sporten en de gezelligheid van een teamsport.

In september 2015 Is Cijntje Personal Fit begonnen met een nieuwe activiteit: Personal Fitness. Maximaal zijn er 6 sporters tegelijk bezig waardoor er veel tijd is voor individuele begeleiding. Ik doe dit 2x in de week en ik combineer dit met een workout op de zondagochtend.

Wat zijn de resultaten: betere conditie, duidelijk verbeterde lichaamshouding waardoor mijn rugklachten voor een groot deel zijn verdwenen en een lager vetpercentage. Wat ik misschien nog wel het mooiste van alles vind dat Angelo, Geert een Gerry erin geslaagd zijn om ervoor te zorgen dat ik volop gemotiveerd ben om te gaan sporten.

Rolf Kruit
  • Onze recensies

Gratis intake

Klachten? Fitter worden? of op zoek naar een beter voedingspatroon? Wij staan voor het behalen van resultaat, door te beginnen waar anderen stoppen...

Vraag aan

  • Maartje Koemans

    Elke training is weer een uitdaging om mezelf te blijven verbeteren

    - Damaris Meijer
Transportweg 38,
9645 KX Veendam
06 20396031
06 30691672

It always seems impossible

Until it's done.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Personal Fitness

 

Maandag
08.00 - 11.00 en 17.00 - 21.00
Dinsdag
08.00 - 10.00 en 17.00 - 21.00
Woensdag
08.00 - 11.00 en 17.00 - 20.00
Donderdag
08.00 - 10.00 en 17.00 - 21.00
Vrijdag
08.00 - 11.00 en 19.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 11.00

 

Lees meer

Cijntje Workout

Zondag
09.00 - 10.00
Maandag
09.00 - 10.00 en 19.30 - 20.30
Woensdag
20.00 - 21.00
Donderdag
20.00 - 21.00
Vrijdag
19.30 - 20.30
Lees meer