Onze tarieven

Personal training

Sessie: 70 per uur

Prijzen zijn o.a. afhankelijk van looptijd en frequentie. Vraag een adviesgesprek aan, dan adviseren wij onder de mogelijkheden en stellen het beste pakket samen.

Vraag adviesgesprek aan

Cijntje Small-Group

Sessie: va 20 per uur

Prijzen zijn o.a. afhankelijk van looptijd, frequentie en het aantal personen per groep. Vraag een adviesgesprek aan, dan adviseren wij onder de mogelijkheden en stellen het beste pakket samen.

Vraag adviesgesprek aan

Personal Fitness

Personal Fitness is een concept waar in groepen van maximaal zes personen onder begeleiding van een Personal Trainer wordt getraind. Door in kleine groepen te werken krijgt iedereen de aandacht en begeleiding die het verdient. 

Abonnement: 80 per maand (na 3 maanden per maand opzegbaar)

Met dit abonnement is er de mogelijkheid onbeperkt gebruik van onze trainingen tijdens de Personal Fitness.

Vraag adviesgesprek aan

Cijntje workout

Onze Workout is een dynamisch waarbij iedereen zijn/haar eigen grenzen kan verleggen. Geen training is hetzelfde en deze variatie samen met de groepsdynamiek motiveert om te blijven komen.

Abonnement: 60 per maand (na 3 maanden per maand opzegbaar)

Met dit abonnement is er de mogelijkheid onbeperkt gebruik van de Workout.

Vraag adviesgesprek aan

COMBINATIE Cijntje WORKOUT/PERSONAL FITNESS

Door voor een combinatie van twee abonnementente te kiezen, profiteren mensen van de voordelen van twee unieke concepten. De dynamiek van de workout in combinatie met het maatwerk van onze Personal Fitness. 

Abonnement: 90 per maand (na 3 maanden per maand opzegbaar)

Met dit abonnement is het mogelijk onbeperkt gebruik te maken van alle Personal Fitness en Workout trainingen.

Online coaching

Abonnement: 49,95 per maand (per maand opzegbaar)

Voor leden van Cijntje Personal Fit rekenen we een tarief van 29,95 per maand. 

Vraag adviesgesprek aan

Revaplus

Prijs: 60,00 per behandeling

* Gemiddeld kunnen wij onze klanten met twee tot vijf behandelingen goed helpen.

Vraag adviesgesprek aan

Cijntje Challenge 

Prijs: €300

* Leden betalen €250 euro voor de challenge. 

* Voor niet-leden die na de challenge door willen sporten is er de mogelijkheid de eerste maand, aansluitend op de challenge, voor maar €27,95 te trainen.

Vraag adviesgesprek aan

* Alle abonnementen worden voor drie maanden afgesloten, na deze drie maanden is het abonnement per maand opzegbaar.

 • Tarieven

  "Elke keer een uitdaging"

Gratis intake

Klachten? Fitter worden? Of op zoek naar een beter voedingspatroon? Wij staan voor het behalen van resultaat, door te beginnen waar anderen stoppen...

Vraag aan
 • Het verhaal van: Joke Bos-Eelkema

  Na 20 jaar badminton en een heupprothese was ik weer op zoek naar een sport, om het toch stevig en stijfjes geworden lichaam weer een beetje fit te krijgen en te houden natuurlijk. De vraag was: “Wat en waar kan ik sporten met de juiste begeleiding?”. Nou, dan ben je bij Cijntje Personal Fit toch zeker op het juiste adres! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en op naar een proefles. Met de trainer gekeken wat kan ik en wat kan ik (nog) niet.

  Het verbaasde me. Ik kon meer dan ik had verwacht zonder last te krijgen van mijn heup (buiten alle spierpijntjes om natuurlijk).

  Nu een paar weekjes verder, wetende dat er op je gelet wordt en onder de juiste begeleiding ben ik blij dat ik gekozen heb voor Cijntje Personal Fit.

  Train je ook een keer gratis mee?

 • Het verhaal van: Rolf Kruit

  Halverwege 2015 kwam ik tot de conclusie dat het wekelijkse sportuurtje bij een sportschool mij niet meer de voldoening gaf die ik zocht. Ik had de sportschool altijd gecombineerd met voetballen op recreatief niveau en bij het sporten in de sportschool miste ik iets. Het buiten sporten en de gezelligheid van een teamsport.

  In september 2015 Is Cijntje Personal Fit begonnen met een nieuwe activiteit: Personal Fitness. Maximaal zijn er 6 sporters tegelijk bezig waardoor er veel tijd is voor individuele begeleiding. Ik doe dit 2x in de week en ik combineer dit met een workout op de zondagochtend.

  De resultaten? Betere conditie, duidelijk verbeterde lichaamshouding waardoor mijn rugklachten voor een groot deel zijn verdwenen en een lager vetpercentage. Wat ik nog wel het mooiste van alles vind dat Angelo, Geert een Gerry erin geslaagd zijn om ervoor te zorgen dat ik volop gemotiveerd ben om te gaan sporten.

  Train je ook een keer gratis mee?

 • Het verhaal van: Damaris Meijer

  Sinds december 2013 sport ik mee in de Cijntje Bootcamp. Sindsdien ben ik qua kracht en balans veel sterker geworden. Daarnaast is het elke training weer een uitdaging om mezelf te verbeteren.

  Op de momenten dat je het moeilijk hebt zijn de trainers er om je te stimuleren! De afwisselende trainingen en locaties spreken me erg aan. Het is heerlijk om buiten te kunnen trainen als het lekker weer is, maar ook als het regent om dan binnen te kunnen trainen.

  Kortom, wil je afwisselende trainingen, fysiek sterker worden en je coördinatie en balans verbeteren? Dan kan ik je zeker adviseren om bij Cijntje Personal Fit aan de slag te gaan!

  Train je ook een keer gratis mee?

 • Maartje Koemans

  Elke training is weer een uitdaging om mezelf te blijven verbeteren

  - Damaris Meijer
Transportweg 38,
9645 KX Veendam
06 20396031
06 30691672

It always seems impossible

Until it's done.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Personal Fitness

 

Maandag
08.00 - 11.00 en 17.00 - 21.00
Dinsdag
08.00 - 10.00 en 17.00 - 21.00
Woensdag
08.00 - 11.00 en 17.00 - 20.00
Donderdag
08.00 - 10.00 en 17.00 - 21.00
Vrijdag
08.00 - 11.00 en 19.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 11.00

 

Lees meer

Cijntje Workout

Zondag
09.00 - 10.00
Maandag
09.00 - 10.00 en 19.30 - 20.30
Woensdag
20.00 - 21.00
Donderdag
20.00 - 21.00
Vrijdag
19.30 - 20.30
Lees meer