• Trainingen

trainingen Van Cijntje personal Fit zijn altijd op maat

Wij creëren de juiste omgeving en de voorwaarden voor het behalen van resultaat, door te beginnen waar anderen stoppen. Na een adviesgesprek bekijken we samen welke training het beste bij jou past.

Personal training

Personal Training is een trainingsvorm waarin je samen met een Personal Trainer werkt aan jouw fysieke en mentale doelstellingen. 

Personal fitness

Bij Personal Fitness train je in groepen van maximaal zes personen onder begeleiding van een personal trainer. Door in kleine groepen te werken krijgt iedereen de aandacht en begeleiding die hij verdient.

Cijntje Workout

Een dynamische en gevarieerde workout met bootcamp en crossfit elementen. Iedereen wordt op zijn eigen niveau gemotiveerd de grens op te zoeken. Deze workout wordt zowel binnen als buiten gegeven.

Cijntje challenge

De cijntje challenge is een trainingsprogramma van 6 weken speciaal voor mensen die een omslag in het trainings- en voedingspatroon willen maken en het moeilijk vinden hiermee te beginnen.

KENNISMAKING & ADVIES

Heb je al lange tijd last van een slepende blessure? Of wil je graag fitter worden? Cijntje Personal Fit wil je graag verder helpen. Je kunt vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Heb je hier interesse in? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

VRAAG AAN

 

  • Maartje Koemans

    Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.

    - Anne-marie Weelinck
Transportweg 38,
9645 KX Veendam
06 20396031
06 30691672

It always seems impossible

Until it's done.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan