• Voeding

Word fitter, sterker en slanker

Wil jij ook gaan sporten, je voeding en/of lifestyle aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam, geen energie hebt of niet lekker in je vel zit lees dan snel verder!

Wil jij…
Een strakke taille, benen en billen…
Een slanke buik…
Je niet meer lusteloos voelen…
Resultaat boeken…
Fitter en energieker zijn…
Beter slapen…
Je stresslevels verlagen…
Vet verliezen…

Wij helpen jou bij het bereiken van deze doelen.

Er zijn op het gebied van voeding heel veel verschillende mogelijkheden en waarschijnlijk heb je er al een of meerdere geprobeerd.

Veel diëten hebben een tijdelijk karakter, waardoor je na een tijdje weer terugvalt in je oude patroon.

Voor een resultaat op lange termijn is het belangrijk om uit te vinden welk patroon voor jou werk. Hier helpen wij u graag mee. 

Wij vinden het veel belangrijker jou inzichten te geven, te informeren, bewust te maken en duidelijke richtlijnen aan te reiken. 

Lees hieronder het verhaal van Lisanne..

Al enige tijd probeerde ik met weinig succes, door gezond eten mijn vetpercentage te laten dalen.

Met de hulp van Cijntje Personal Fit is het me gelukt om binnen twee maanden zichtbaar resultaat te boeken. 

Het persoonlijke eetprogramma geeft duidelijke houvast. Daarnaast denken de coaches met je mee en geven advies voor verbetering. 

Deze aanpak werkt perfect voor mij. Persoonlijke aandacht op de tijden dat ik dat wil én resultaat!

Lisanne Grimme

Eten en trainen volgens het Caveman-principe

Het Caveman-principe is erop gericht de basis van het voedingspatroon op orde te brengen, om zo de balans in het lichaam te herstellen. Doel is het optimaliseren van gezondheid en vitaliteit, want een gezond lichaam zal er ook zo uitzien en optimaal functioneren.

Afvallen of spieren opbouwen met een caloriebudget

Het metabolisme en de energiebalans zijn factoren die een belangrijke rol spelen in processen als afvallen en spieropbouw.

Online Coaching

Maak je leven makkelijker met een gezonde levensstijl en een goed voedingspatroon. “Wat kan ik nou het beste eten, hoe kom ik aan voldoende voedingsstoffen, hoe kan ik mijn slaap verbeteren en stress verminderen?”

Kennismaking & Advies

Heb je al lange tijd last van een slepende blessure? Of wil je graag fitter worden? Cijntje Personal Fit wil je graag verder helpen. Je kunt vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Heb je hier interesse in? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Vraag aan

 • Het verhaal van: Damaris Meijer

  Sinds december 2013 sport ik mee in de Cijntje Bootcamp. Sindsdien ben ik qua kracht en balans veel sterker geworden. Daarnaast is het elke training weer een uitdaging om mezelf te verbeteren.

  Op de momenten dat je het moeilijk hebt zijn de trainers er om je te stimuleren! De afwisselende trainingen en locaties spreken me erg aan. Het is heerlijk om buiten te kunnen trainen als het lekker weer is, maar ook als het regent om dan binnen te kunnen trainen.

  Kortom, wil je afwisselende trainingen, fysiek sterker worden en je coördinatie en balans verbeteren? Dan kan ik je zeker adviseren om bij Cijntje Personal Fit aan de slag te gaan!

  Train je ook een keer gratis mee?

 • Het verhaal van: Rolf Kruit

  Halverwege 2015 kwam ik tot de conclusie dat het wekelijkse sportuurtje bij een sportschool mij niet meer de voldoening gaf die ik zocht. Ik had de sportschool altijd gecombineerd met voetballen op recreatief niveau en bij het sporten in de sportschool miste ik iets. Het buiten sporten en de gezelligheid van een teamsport.

  In september 2015 Is Cijntje Personal Fit begonnen met een nieuwe activiteit: Personal Fitness. Maximaal zijn er 6 sporters tegelijk bezig waardoor er veel tijd is voor individuele begeleiding. Ik doe dit 2x in de week en ik combineer dit met een workout op de zondagochtend.

  De resultaten? Betere conditie, duidelijk verbeterde lichaamshouding waardoor mijn rugklachten voor een groot deel zijn verdwenen en een lager vetpercentage. Wat ik nog wel het mooiste van alles vind dat Angelo, Geert een Gerry erin geslaagd zijn om ervoor te zorgen dat ik volop gemotiveerd ben om te gaan sporten.

  Train je ook een keer gratis mee?

 • Het verhaal van: Joke Bos-Eelkema

  Na 20 jaar badminton en een heupprothese was ik weer op zoek naar een sport, om het toch stevig en stijfjes geworden lichaam weer een beetje fit te krijgen en te houden natuurlijk. De vraag was: “Wat en waar kan ik sporten met de juiste begeleiding?”. Nou, dan ben je bij Cijntje Personal Fit toch zeker op het juiste adres! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en op naar een proefles. Met de trainer gekeken wat kan ik en wat kan ik (nog) niet.

  Het verbaasde me. Ik kon meer dan ik had verwacht zonder last te krijgen van mijn heup (buiten alle spierpijntjes om natuurlijk).

  Nu een paar weekjes verder, wetende dat er op je gelet wordt en onder de juiste begeleiding ben ik blij dat ik gekozen heb voor Cijntje Personal Fit.

  Train je ook een keer gratis mee?

 • Maartje Koemans

  Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.

  - Anne-marie Weelinck
Transportweg 38,
9645 KX Veendam
06 20396031
06 30691672

It always seems impossible

Until it's done.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Personal Fitness

 

Maandag
08.00 - 11.00 en 17.00 - 21.00
Dinsdag
08.00 - 10.00 en 17.00 - 21.00
Woensdag
08.00 - 11.00 en 17.00 - 20.00
Donderdag
08.00 - 10.00 en 17.00 - 21.00
Vrijdag
08.00 - 11.00 en 19.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 11.00

 

Lees meer

Cijntje Workout

Zondag
09.00 - 10.00
Maandag
09.00 - 10.00 en 19.30 - 20.30
Woensdag
20.00 - 21.00
Donderdag
20.00 - 21.00
Vrijdag
19.30 - 20.30
Lees meer