• Wie zijn wij

Team Cijntje Personal Fit

Angelo Cijntje

Na 15 jaar professioneel voetbal ben ik mij gaan storten op een andere carrière. Door de mix van eigen ervaring, verschillende studies en veel doen ben ik in staat jou uit je comfortzone te halen. Bij mij staat wat je wilt bereiken centraal, dat betekent dat ik je binnen je mogelijkheden keihard laat werken.

"Zolang jij in je comfortzone blijft verandert er totaal niets!"
Angelo Cijntje

Geert Fokkens

Na jaren in de detailhandel gewerkt te hebben, besloot ik in 2009 me te storten in de wereld van sport en gezondheid. In de achterliggende jaren heb ik verschillende studies gevolgd en nog meer ervaring opgedaan. Ik wil mensen bewustt maken van de waarde van gezondheid. Hierbij vind ik de juiste begeleiding het allerbelangrijkst. Ieder mens is uniek en verdient de aanpak die het verdient. Of het nu gaat om een topsporter, zakenman, oma, kind of huisvrouw, ik zal alles doen wat om mensen verder te helpen. Hierbij verwacht ik effort en commitment terug. Wie iets wil bereiken zal ervoor moeten werken.

"It seems always impossible till its done!"
Geert Fokkens

Rafid Migdad

Ik kan na een aantal jaren zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt: werken met mensen in combinatie met sport.
Met trots kan ik zeggen dat ik de opleiding Sport- en Bewegingscoördinator op het MBO heb afgemaakt. De komende jaren ga ik de studie Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogiek volgen. Ik weet nu hoe belangrijk het is om vast te houden aan datgene wat je wil, daarom wil ik iedereen aanmoedigen om een doel te hebben en daarnaar te streven. Of je nu slanker wil zijn, betere schoolresultaten wil krijgen of de wasmand van je kinderen makkelijker wil kunnen optillen, het zijn allemaal doelen waarvoor je kunt trainen. Daarvoor heb je verschillende dingen nodig, maar vooral je passie en doorzettingsvermogen zijn heel belangrijk. Dat is wat ik van jou als cliënt ga vragen.

"Only I can change my life. No one can do it for me"
Rafid Migdad

Jan Bloem

Sinds mijn vierde beoefen ik diverse vechtkunsten. Naast het zelfverdedigingsaspect merkte ik in toenemende mate dat ik het menselijk bewegen mega-interessant vond. En in het verlengde daarvan de motorische leerprocessen die hier aan ten grondslag liggen. Ik bestudeerde en oefende van alles om maar meer inzicht te krijgen in dit fenomeen. Later studeerde ik af in de bewegingswetenschappen en integratieve bewegingstherapie. Ook specialiseerde ik me in de neurowetenschappen (emotioneel motorisch systeem) en bewegingsanalyse. Tevens behaalde ik verschillende diploma's op het gebied van massage, lichaamswerk, voeding en beweging.
Binnen CPF richt ik me voornamelijk op mobiliteitstraining, bewegingsanalyse en de adviezen die hier uit rollen. Daarnaast zal ik workshops en cursussen op het gebied van zelfverdediging en weerbaarheid gaan verzorgen.

Jan Bloem
  • Wie zijn wij?

    Yes you can

Onze methodiek

Klachten? RevaPlus is een test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat. Doel hierbij is het verminderen van de pijnklachten.

Lees meer

Mylogenics

Cijntje Personal Fit biedt RevaPlus aan. Deze behandelmethodiek werkt volgens de Mylogenics methode. Bij Cijntje Personal Fit werken als enige in Noord-Nederland de hoogst gecertificeerde behandelaars op dit gebied.

  • Maartje Koemans

    Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.

    - Anne-marie Weelinck
Transportweg 38,
9645 KX Veendam
06 20396031
06 30691672

It always seems impossible

Until it's done.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan