Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Geert personal trainer

Personal Coaching Program

Het CPF Personal Coaching Program is met name geschikt voor de:

 • Topondernemer die optimaal wil presteren.
 • Atleten die naar een topprestatie willen.
 • De man of vrouw die een ‘Next level’ transformatie wil ervaren.

De voordelen die de cliënten in Personal Coaching Program ervaren zijn:

 • een krachtige, sterke en gezonde uitstraling.
 • energie en zelfvertrouwen.
 • een gezond gewicht.
 • beter slapen.
 • stressvermindering.
 • beter presteren.
 • scherp en fit zijn.
 • beter functioneren.
Afbeelding
Dian & Janine

Onze Personal Coaches begeleiden je op professionele wijze naar dé nieuwe versie van jezelf door:

 • trainingen af te stemmen op je persoonlijke situatie en doelen.
 • je te leren hoe je veilig en resultaatgericht traint.
 • samen te ontdekken welke voedingspatroon voor jou werkt.
 • je te leren hoe je effectief, goed en veilig traint.

Start met het werken aan je prestaties en maak de beste stap die je kunt maken. Investeer in jezelf en ga écht aan de slag. 

Er is namelijk veel meer mogelijk dan je denkt!

In een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen en begeleiden. De tijdstippen van de afspraken en trainingen zijn altijd in overleg.

Wij zijn er om dat stuk extra begeleiding en coaching te geven dat je nodig hebt om de resultaten te behalen die je zelf niet behaalt.

Afbeelding
Angelo geeft uitleg

Veel gestelde vragen

Hoe helpen wij jou?

Door goed naar jou te luisteren. In eerste instantie doen we dat tijdens een kennismakingsgesprek.Dit gesprek is geheel vrijblijvend. We verplicht je daarna tot niets! Deze kennismaking is bedoeld om te kijken wat je met kunnen bereiken en hoe we je gaan helpen. Op basis van dit gesprek bepalen we de stappen die gezet moeten worden om je doel te bereiken. Daarna ben je vrij om te bepalen of je gebruik maakt van ons aanbod.

Kan iedereen In het Personal Coaching Program?

In principe is Personal Coaching Program voor iedereen. Indien wij er geen vertrouwen in hebben dat wij de ideale coaches voor jou in huis hebben, zullen we je doorverwijzen naar iemand die geschikt voor je is.
Wij verwachten dat je openstaat voor onze visie en aanpak, je 100% inzet en eerlijk bent.

Waarom zou je ons als coach willen?

Wij hebben inmiddels heel veel mensen succesvol begeleid en vele jaren ervaring opgebouwd met het begeleiden van mensen zoals jou.
Wij hebben veel ervaring met mensen die willen afvallen, fitter willen worden, maar ook revalidatie, verminderen van pijnklachten en spieropbouw zijn doelen waarin we mensen succesvol hebben begeleid.
Wij kunnen ons hierbij verantwoorden om eerlijk te zijn naar jou.

Waarom boeken wij goede resultaten?

Wij willen ons iedere dag ontwikkelen en leren. Dit doen we omdat het ons doel is om de beste te zijn en onze klanten het beste resultaat kan geven wat erin zit.

Ik wil niet de hele dag kip met rijst eten, wordt hier rekening mee gehouden?

Hier wordt zeker rekening mee gehouden. Wij willen jou begeleiden naar een patroon dat voor jou werkt. Dat patroon houd je namelijk vol. Daarom mag je altijd je voorkeuren aangeven. Dan kijk je samen met jou coach of dat haalbaar is binnen jouw doelstellingen.

Moet ik supplementen gebruiken?

Dit hangt van jouw persoonlijke situatie af. Soms hebben supplementen geen toegevoegde waarde. Dan zullen we het ook niet adviseren. In andere gevallen kunnen supplementen een welkome aanvulling zijn om een doel op een gezonde manier te behalen. Dit is van veel factoren afhankelijk, het blijft altijd je eigen keuze of je het advies opvolgt.

Is het een probleem wanneer Ik geen oefeningen ken en totaal niet fit en sportief ben?

Nee, dan is personal training juiste de meeste geschikte manier om te beginnen. Onze coaches zijn opgeleid om iedereen van beginner tot gevorderde te begeleiden.

Hoe vaak moet ik per week trainen?

Je geeft zelf aan wat voor jou per week haalbaar is. Daarnaast zullen wij je adviseren wat er nodig in om je doelen te behalen. Het minimum aantal trainingen dat geadviseerd wordt is 2 x per week 45 tot 60 minuten.

Is het Personal Coaching Program te combineren met dag- en nachtdiensten?

Ja! Onze coaches zijn opgeleid om jou programma aan te passen op jouw leefstijl. Dag- en nachtdiensten hoeven met je juiste aanpassingen geen nadelig effect te hebben op resultaat

Zit ik vast aan bepaalde tijden?

De tijden zijn altijd in overleg met jouw Personal Trainer.