• Over ons

Cijntje Personal Fit

Cijntje Personal Fit biedt verschillende methoden op het gebied van training, behandeling en coaching. Onze werkwijze kenmerkt zich door het persoonlijke, resultaatgerichte karakter en een no-nonsense aanpak. Wij zijn ons ervan bewust dat iedereen anders is en een aanpak op maat verdient. Wij beginnen waar een ander stopt.

Wij maken mensen fysiek en mentaal sterker. Onze trainingen zijn simpel, met minimale middelen, maar maximaal resultaat. We hechten waarde aan kwaliteit, techniek, hard werken en elkaar helpen. We willen onze sporters de beste te training geven die we kunnen geven. Daarbij maakt het ons niet uit wat je 100% effort is, zolang je deze 100% effort maar geeft.

Onze manier van werken met de combinatie van training, behandeling en voeding is uniek. Wij willen mensen beter laten bewegen. Ons lichaam is gemaakt om te bewegen en wanneer je iets goed kunt, blijft het leuk om te doen, worden doelstellingen makkelijker te halen en zijn ze structureler van aard.

Bij ons werkt iedereen op zijn eigen niveau. Wij passen alle programma’s aan op de behoefte en mogelijkheden van de klant. 

“Maximum effort, optimal result”

Wie zijn wij

Tijdens onze carrières richten wij ons al jarenlang op sport, voeding en gezondheid.

Nieuws

Cijntje Personal Fit houdt je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes, blogs en eventuele wijzigingen.

Blog

Cijntje Personal Fit houdt je graag op de hoogte van onze methodes. In ons blog lees je hier mee over.

Partners

Cijntje Personal Fit werkt nauw samen met verschillende partners. Interesse in welke partners dit zijn?

Locatie & Contact

Wil je contact met ons opnemen? Wij zijn gevestigd in Veendam en we zijn bereikbaar via de mail of telefoon.

Onze Klantrecensies

De ervaring van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Lees hier een aantal recensies van onze sporters.

Kennismaking & Advies

Heb je al lange tijd last van een slepende blessure? Of wil je graag fitter worden? Cijntje Personal Fit wil je graag verder helpen. Je kunt vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Heb je hier interesse in? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Vraag aan

Partners

 • Zechtstein minerals
 • Het verhaal van: Damaris Meijer

  Sinds december 2013 sport ik mee in de Cijntje Bootcamp. Sindsdien ben ik qua kracht en balans veel sterker geworden. Daarnaast is het elke training weer een uitdaging om mezelf te verbeteren.

  Op de momenten dat je het moeilijk hebt zijn de trainers er om je te stimuleren! De afwisselende trainingen en locaties spreken me erg aan. Het is heerlijk om buiten te kunnen trainen als het lekker weer is, maar ook als het regent om dan binnen te kunnen trainen.

  Kortom, wil je afwisselende trainingen, fysiek sterker worden en je coördinatie en balans verbeteren? Dan kan ik je zeker adviseren om bij Cijntje Personal Fit aan de slag te gaan!

  Train je ook een keer gratis mee?

 • Het verhaal van: Joke Bos-Eelkema

  Na 20 jaar badminton en een heupprothese was ik weer op zoek naar een sport, om het toch stevig en stijfjes geworden lichaam weer een beetje fit te krijgen en te houden natuurlijk. De vraag was: “Wat en waar kan ik sporten met de juiste begeleiding?”. Nou, dan ben je bij Cijntje Personal Fit toch zeker op het juiste adres! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en op naar een proefles. Met de trainer gekeken wat kan ik en wat kan ik (nog) niet.

  Het verbaasde me. Ik kon meer dan ik had verwacht zonder last te krijgen van mijn heup (buiten alle spierpijntjes om natuurlijk).

  Nu een paar weekjes verder, wetende dat er op je gelet wordt en onder de juiste begeleiding ben ik blij dat ik gekozen heb voor Cijntje Personal Fit.

  Train je ook een keer gratis mee?

 • Het verhaal van: Rolf Kruit

  Halverwege 2015 kwam ik tot de conclusie dat het wekelijkse sportuurtje bij een sportschool mij niet meer de voldoening gaf die ik zocht. Ik had de sportschool altijd gecombineerd met voetballen op recreatief niveau en bij het sporten in de sportschool miste ik iets. Het buiten sporten en de gezelligheid van een teamsport.

  In september 2015 Is Cijntje Personal Fit begonnen met een nieuwe activiteit: Personal Fitness. Maximaal zijn er 6 sporters tegelijk bezig waardoor er veel tijd is voor individuele begeleiding. Ik doe dit 2x in de week en ik combineer dit met een workout op de zondagochtend.

  De resultaten? Betere conditie, duidelijk verbeterde lichaamshouding waardoor mijn rugklachten voor een groot deel zijn verdwenen en een lager vetpercentage. Wat ik nog wel het mooiste van alles vind dat Angelo, Geert een Gerry erin geslaagd zijn om ervoor te zorgen dat ik volop gemotiveerd ben om te gaan sporten.

  Train je ook een keer gratis mee?

 • Maartje Koemans

  Elke training is weer een uitdaging om mezelf te blijven verbeteren

  - Damaris Meijer
Transportweg 38,
9645 KX Veendam
06 20396031
06 30691672

It always seems impossible

Until it's done.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Personal Fitness

 

Maandag
08.00 - 11.00 en 17.00 - 21.00
Dinsdag
08.00 - 10.00 en 17.00 - 21.00
Woensdag
08.00 - 11.00 en 17.00 - 20.00
Donderdag
08.00 - 10.00 en 17.00 - 21.00
Vrijdag
08.00 - 11.00 en 19.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 11.00

 

Lees meer

Cijntje Workout

Zondag
09.00 - 10.00
Maandag
09.00 - 10.00 en 19.30 - 20.30
Woensdag
20.00 - 21.00
Donderdag
20.00 - 21.00
Vrijdag
19.30 - 20.30
Lees meer