• Blog

Wanneer beweeg je genoeg?

Wanneer beweeg je genoeg?

Bewegen of trainen blijft een dynamisch onderwerp waar altijd wel over gesproken wordt. Er bestaan in ons land beweegrichtlijnen welke zijn vastgesteld door de Gezondheidsraad. Hieraan zouden mensen minimaal moeten voldoen om fit te blijven.

Goede voornemens en waarom ze vaak niet lukken...

Goede voornemens en waarom ze vaak niet lukken...

Een nieuw jaar is aangebroken en de voornemens vliegen ons om de oren. Iets wat er nou eenmaal bij hoort.

“Dit gaat mijn jaar worden”

“Ik 10 kilo afvallen”

“Ik relaxter leven”

“Ik ga me minder ergeren”

“Ik ga meer tijd besteden aan mijn kinderen”

 Dit soort voornemens blijkt vaak een illusie, en dat komt omdat het resultaatgerichte voornemens zijn.....

Magnesium

Magnesium

Magnesium is een belangrijk mineraal dat aanwezig is in iedere cel van het lichaam. Het is onmisbaar voor de energieproductie, de werking van spieren en zenuwen en behoud van stevige van botten. Daarnaast speelt het een belangrijke rol bij de werking van enzymen in het lichaam en is het betrokken bij de aanmaak van hormonenOngeveer de helft van de magnesiumvoorraad bevindt zich, in combinatie met calcium en fosfaat, in onze botten.

 

De waarde van omega 3....

De waarde van omega 3....

 We hebben het eerder over suppletie en het nut hiervan gehad. In het kader hiervan gaan we enkele hiervan uitlichten. En de eerste hiervan is visolie..

 

Het maag- darmstelsel en de waarde van probiotica.

Het maag- darmstelsel en de waarde van probiotica.

 

Een belangrijke en soms vergeten schakel in een gezond en vitaal leven is een optimaal werken maag- en darmstelsel. Naast dat dit stelsel zorgt voor de verwerking van voedsel, wordt het ook gezien als een belangrijk immuunsysteem. Wanneer je streeft naar een gezonde en vitale leefstijl doe je er goed aan dit te optimaliseren. 

 

Fit ondernemen....

Fit ondernemen....

 

Ondernemers, zakenmensen en managers zijn doorgaans ambitieuze en hardwerkende mensen. Ze willen echt iets bereiken en doen wat hiervoor noodzakelijk is.......

 

Supplementen

Supplementen

 

Wanneer kan het gebruik van supplementen van toegevoegde waarde kan zijn? Er zijn veel claims die beweren dat er geen supplementen nodig zijn, zolang mensen maar gezond eten. Alles wat we nodig hebben zouden we gewoon uit onze voeding kunnen halen....

 

Cardiotraining om af te vallen…..?

Cardiotraining om af te vallen…..?

 

Cardiotraining is een uitermate goede trainingsvorm met veel voordelen, en een rondje hardlopen in de buitenlucht kan heerlijk zijn en je wordt er zeker fitter van. Echter wanneer het gaat om afvallen is cardiotraining alleen, met de daarbij vaak urenlange sessies op de crosstrainer of loopband, niet de beste keuze.

 

Waarom diëten (alleen) niet werken.

Waarom diëten (alleen) niet werken.

 

Afslanken en een verbeterd algemeen welbevinden is een proces waar meerdere factoren een rol kunnen spelen. We realiseren ons dat iedereen anders is, en dat is direct ook de reden waarom wij iedereen aan de hand van zijn/haar persoonlijke mogelijkheden beoordelen en benaderen......

 

Hoe vaak denk jij ik ben (te) dik?....

Hoe vaak denk jij ik ben (te) dik?....

 

Hoe vaak denk jij: “Ik voel me te dik, ongezond en/of ik heb weinig energie?”

Dat is niet erg! Er is gelukkig iets aan te doen en heel veel mensen zijn op zoek naar een verbeterd algemeen welbevinden. 

Gewicht verliezen, er beter uitzien en fitter worden lijkt heel simpel als. Toch vinden velen het lastig. De meeste mensen weten(stiekem) wel waar het probleem ligt en meestal is het een kwestie van ‘gewoon’ aan de slag gaan.

 

 

 

 

Wat is RevaPlus?

Wat is RevaPlus?

RevaPlus is een test- en behandelmethode voor alle voorkomende klachten aan het lichaam, waarbij het zo snel mogelijk boeken van resultaat centraal staat. Het is een combinatie van effectieve technieken uit verschillende behandelmethoden, welke zich richten op de bron van de klacht.

  • Maartje Koemans

    Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.

    - Anne-marie Weelinck
Transportweg 38,
9645 KX Veendam
06 20396031
06 30691672

It always seems impossible

Until it's done.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Personal Fitness

Maandag: 08.00 - 11.00 en 17.00 - 21.00
Dinsdag: 08.00 - 10.00 en 17.00 - 21.00
Woensdag: 08.00 - 11.00 en 18.00 - 20.00
Donderdag: 08.00 - 10.00 en 17.00 - 21.00
Vrijdag: 08.00 - 11.00 en 19.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 11.00

Lees meer

Cijntje Workout

Zondag: 09.00 - 10.00
Maandag: 09.00 - 10.00 en 19.30 - 20.30
Woensdag: 20.00 - 21.00
Vrijdag: 19.30 - 20.30

Lees meer