Overslaan en naar de inhoud gaan

Marianne Ubbink

De reden dat ik ben gestart met coaching en training bij CIJNTJE PERSONAL FIT was omdat ik pijn heb aan mijn rug en gewrichten. 

Mijn levensstijl had daar zeker een grote invloed op (laten we het erop houden dat het bourgondische leven voor mij zeer aantrekkelijk is).

Een collega heeft me aangeraden het eens bij CIJNTJE PERSONAL FIT TE proberen en dat heb ik gedaan.

Op het moment dat ik dit schrijf ben in totaal 10 kg kwijt en is mijn omvang met 8 cm verminderd.

Daarbij merk dat ik mijn lichaam en geest weer meer één worden. 

Deze twee kunnen niet zonder elkaar, maar vaak heb je niet door dat de balans hierin weg is en dit ervaar ik zeer zeker nu het beter gaat.

Ik merk dit het meeste in mijn fysieke welzijn. De belastbaarheid bij inspanning gaat vooruit t.a.v. mijn rug en gewrichten.

De combinatie van een persoonlijk trainingsschema en de personal coach vind ik ideaal.  

Wanneer je het even moeilijk hebt en verslapt, is het zeer prettig om even een gesprek te hebben met je personal coach, waardoor je weer door kan gaan. Voor mij werkt dit super. 

Vooral de inzichten die je hierdoor krijgt waarom iets gebeurt en op welke manier je ermee om kan gaan. 

Waar ik eerst erg op de wilskracht zat, krijg ik nu de patronen door die ik had en als ik een dag mij eens laat gaan pak ik de dag erna weer de draad op. 

 Ik zou het iedereen deze manier van training en coaching aanraden die weet dat er iets moet gebeuren t.a.v. het eigen lichaam en het moeilijk vindt om het te doorbreken. 

Marianne

Afbeelding
Marianne Ubbink