Overslaan en naar de inhoud gaan

Renate Horlings

In de vakantie van 2022 waren we in Italië, waar wij een waterval wilden bezichtigen. Daarvoor moesten wij een flinke klim maken en omdat we eerst een verkeerde afslag hadden genomen was dit een erg steile helling. Het gevoel dat ik kreeg, omdat ik zoveel moeite had om de helling op te komen en dat ik echt de steun van mijn man had om omhoog te komen, wilde ik echt niet!!! Dit gaf mij zo’n beschamend gevoel over mijn lichaam dat ik toen direct besloot om hier echt iets aan te doen.

“Ik ben 48 jaar en het moet niet nodig zijn dat ik hulp nodig heb om boven te komen.” Heb mij toen opgegeven bij een sportschool, waar ik er al snel achter kwam dat ik daar niet de begeleiding kreeg waar ik naar op zoek was.

Op aanraden van mijn buren, ben ik eens gaan kijken bij CIJNTJE PERSONAL FIT. Ik heb mij aangemeld voor een intakegesprek met Angelo en dit voelde direct al goed. Begin oktober ben ik begonnen met de GROEPSFITNESS en vanaf die tijd probeer ik drie keer per week te sporten. In het begin was het wat onwennig, maar je wordt zo goed geholpen door de coaches! 

Als ik nu kijkt waar ik sta in vergelijking met het begin is er veel veranderd! Ik ga elke keer met veel plezier heen en de begeleiding van de coaches is top! 

Ze zien alles…! Maar helpen je ook met het correct uitvoeren van de oefeningen én stimuleren je om nog net even verder te gaan dat dat je zelf denkt dat je kunt.

In oktober ben ik ook begonnen met VOEDINGSBGELEIDING. Hierbij maak ik gebruik van de app WEEKMEALS. Wat is dat een fijn programma is dat zeg…! In het begin moest ik echt wennen aan de grote van de porties, maar ook daarin word je goed begeleid.

Na zes maanden sporten bij CIJNTJE PERSONAL FIT in combinatie met de coaching van coach Maree en VOEDINGSBEGELEIDING via WEEKMEALS ben ik 12 kilo afgevallen én 26 cm van mijn taille kwijt!

Ondanks dat ik het gevoel had dat ik veel moet eten, ben ik dus afgevallen en is mijn lichaam helemaal veranderd! Dit doet in positieve zin echt wat met mijn zelfvertrouwen. Daarbij voel ik me veel fitter en energieker én heb ik dus plezier in het sporten! Ik wil nog verder met mijn lichaam aan de slag en dit gaat mij zeker lukken. Daarbij blij ik zeker sporten bij CIJNTJE PERSONAL FIT en kan ik iedereen aanraden om deze stap ook te maken.

De sfeer en resultaten zijn erg goed! Dus niet twijfelen maar neem de stap!!!! Krijg je geen spijt van.

Groetjes Renate

Wil jij ook voor het resultaat gaan dat je alleen niet behaald, bekijk dan HIER ons aanbod en vraag HIER een GRATIS & VRIJBLIJVEND adviesgesprek aan.

Afbeelding
Renate Horlings