Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Angelo Cijntje

Lezing Angelo Cijntje

Angelo “Cijntje” is oud profvoetballer en werd bekend als rechtsback van o.a. SC Veendam. Ook mocht hij als geboren antiliaan zijn eigen Curaçao dienen als International & aanvoerder. Zijn laatste wedstrijd in het betaalde voetbal, betekende ook zijn debuut in de Eredivisie bij FC Groningen. Een prachtige manier om een carrière af te sluiten.

Afbeelding
Angelo geeft uitleg

Inmiddels is Angelo PERSONAL TRAINER & PERFORMANCE COACH van (wederom) het Nationale voetbalelftal van Curaçao EN heeft hij als ONDERNEMER zijn gym uitgebouwd tot zeer succesvolle onderneming. Dagelijks helpt hij (samen met zijn TEAM CIJNTJE) mensen bij het ontwikkelen van een STERK & FIT lichaam.

Angelo groeide op in Curaçao waar zijn leven zich zeker niet in weelde afspeelde. Hier leerde hij al op jonge leeftijd zich te focussen op zijn doelen. Deze lessen gebruikte hij tijdens zijn actieve carrière en nu als COACH & ONDERNEMER.

Deze levensloop en inspirerende verhaal heeft Angelo vormgegeven in prachtige lezing “FOCUS OP HE DOELEN & LEEF IN JE KRACHT… Over hoe je met een daadkrachtige mentaliteit en een Kettlebell van €9,95 een carrière als topsporter en succesvol bedrijf kunt starten en opbouwen.

Afbeelding
Angelo online

Laat je meenemen in de wereld van deze sympathieke SPORTMAN, COACH & ONDERNEMER en leer van zijn ongekende werkethiek en doorzettingsvermogen.

  • Wat zijn de lessen van Angelo en hoe pas je ze toe?
  • Welke mindset & werkwijze gebruik Angelo?
  • Hoe ga je van topsporter naar ondernemer?
  • Wat is er nodig om succesvol te zijn?
  • Hoe ga je om met tegenslag en gebruik je dit als je kracht? 
  • Welke eigenschappen uit de topsport neem je mee in het ondernemerschap en als coach?
Het is veel krachtiger om aan je eigen identiteit te werken, zonder afhankelijk zijn van de stem van andere mensen.

FOCUS OP JE DOELEN & LEEF IN JE KRACHT….
Afbeelding
Angelo Cijntje

Vraag een lezing aan

Adres
Geef een omschrijving van het event en eventuele wensen.