Alex Posthuma

Afbeelding
Alex Posthuma
Door de persoonlijke benadering en stimulans ben ik erachter gekomen dat ik meer uit mezelf kan halen dan ik daarvoor had kunnen bedenken
Afbeelding

Voordat ik begon met trainen begon ik me steeds meer te storen aan het veel moe zijn. Uit mijn werk komen en dan geen fut meer hebben. Hierdoor begon ik mij ook schuldig te voelen richting mijn gezin omdat ik voor mijn gevoel geen energie had om ook maar wat te doen...

Mijn keuze voor Cijntje Personal Fit komt voort uit de positieve reacties op Facebook. Te vaak geprobeerd bij de lokale sportscholen echter zonder resultaat. Het sporten 1 op 1 maar ook in de kleine groepen sprak mij aan. Na de intake met Angelo was ik om en ben met veel vertrouwen aan de slag gegaan.

Door de persoonlijke benadering en stimulans ben ik erachter gekomen dat ik meer uit mezelf kan halen dan ik daarvoor had kunnen bedenken. Iets wat in de gym, maar vooral ook daarbuiten veel extra energie en ook vertrouwen geeft.

Samen met Angelo stellen we doelen en werken hier naar toe. Ik ben nogal kritisch op mijzelf en ben dan ook niet gauw tevreden. Angelo weet mij hier perfect in te sturen en zorgt ervoor dat elke training positief wordt afgesloten. Ik voel me goed en zit vooral veel beter in mijn vel. Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar met het team van Cijntje Personal Fit gaat dit goed komen.