Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Personal training

Small Group Training Program

Het Small Group Training Program is uniek en onderscheidend omdat je altijd traint in een groep van maximaal zes personen onder professionele begeleiding van één van onze Personal Coaches. 

Je volgt je eigen programma, gericht op je persoonlijke doelen en mogelijkheden en profiteert maximaal van de begeleiding en coaching van onze Personal coaches.

Op deze manier werk je resultaatgerichter en effectiever dan je gewend bent.

Afbeelding
Dian & Rene

Door het sporten in een kleine setting is er voldoende tijd en ruimte om je training af te werken en kunnen we resultaatgericht, effectief en veilig werken. 

Je ervaar structuur en een stok achter de deur omdat je via ons inschrijfsysteem je trainingen weken vooruit kan plannen.

Hierbij:

 • stemmen we je trainingsprogramma af op je persoonlijke situatie en doelen.
 • kun je resultaatgericht en efficiënt werken.
 • begeleiden we je tijdens de trainingen.
 • Leer je bewegen.
 • ervaar je met welke intensiteit je veilig en effectief kunt trainen.
Afbeelding
Oefening in de gym met Geert

Met onze werkwijze kun je resultaatgericht en effectief trainen. 

De voordelen die onze cliënten ervaren:

 • gezond gewicht en strakker lichaam 
 • meer energie en zelfvertrouwen.
 • actiever, energieker leven.
 • een sterk, fit en gezond lichaam.
 • beter belastbaarheid en minder pijntjes.
 • gezond oud worden.

Vraag een gratis en vrijblijvende kennismaking aan en start met trainen onder de meest optimale voorwaarden. 

Weet dat er veel meer mogelijk is dan je denkt.

Wij zijn er om dat stuk extra begeleiding en coaching te geven dat je nodig hebt om de resultaten te behalen die je zelf niet behaalt.

Afbeelding
Angelo geeft uitleg

Veel gestelde vragen

Hoe helpen wij jou?

Door goed naar jou te luisteren. In eerste instantie doen we dat tijdens een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. We verplicht je daarna tot niets! Dit gesprek is bedoeld om te kijken wat je wilt bereiken, tevens leggen we uit hoe we je gaan helpen. Op basis van dit gesprek bepalen we de stappen die gezet moeten worden om je doel te bereiken. Daarna ben je vrij om te bepalen of je gebruik maakt van ons aanbod.

Waarom zou ik voor concept Small Group Training kiezen?

Small Group Training is uniek omdat je traint in kleine groepen met een persoonlijk trainingsplan en profiteert van de begeleiding en aandacht van onze professionele personal trainer en coaches. Wij hebben op deze manier al veel mensen succesvol begeleid en vele jaren ervaring opgebouwd met het begeleiden van mensen zoals jou. Wij hebben veel ervaring met mensen die willen afvallen, fitter willen worden, maar ook revalidatie, verminderen van pijnklachten en spieropbouw zijn doelen waarin we mensen succesvol hebben begeleid.

Waarom boeken wij goede resultaten?

Wij willen ons iedere dag ontwikkelen en leren. Dit doen we omdat het ons doel is om de beste te zijn en onze klanten het beste resultaat kan geven wat erin zit.

Moet ik supplementen gebruiken?

Dit hangt van jouw persoonlijke situatie af. Soms hebben supplementen geen toegevoegde waarde. Dan zullen we het ook niet adviseren. In andere gevallen kunnen supplementen een welkome aanvulling zijn om een doel op een gezonde manier te behalen. Dit is van veel factoren afhankelijk, het blijft altijd je eigen keuze of je het advies opvolgt.

Is het een probleem wanneer Ik geen oefeningen ken en totaal niet fit en sportief ben?

Nee, Small Group Training is een uitermate geschikte manier om te beginnen. Onze coaches zijn opgeleid om iedereen van beginner tot gevorderde te begeleiden.

Hoe vaak moet ik per week trainen?

Je geeft zelf aan wat voor jou per week haalbaar is. Daarnaast zullen wij je adviseren wat er nodig in om je doelen te behalen. Het minimum aantal trainingen dat geadviseerd wordt is 2 x per week 45 tot 60 minuten.

Is Small Group Training te combineren met dag- en nachtdiensten?

Ja! Onze coaches zijn opgeleid om jou programma aan te passen op jouw leefstijl. Dag- en nachtdiensten hoeven met de juiste aanpassingen geen nadelig effect te hebben op resultaat.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement opzeggen door een mail te sturen naar administratie@cijntjepersonalfit.nl. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van je opzegging per mail.

Welke opzegtermijn heeft een abonnement voor het Small Group Training Program?

Voor al onze abonnementen geldt een opzegtermijn van een maand.

Zit ik vast aan bepaalde tijden?

De tijden waarop je kunt trainen in de Small Group Training vind je op de rooster pagina.