Danny Erkens

Naast dat ik me fitter voel, is mijn uithoudingsvermogen en algehele conditie flink verbeterd
Afbeelding

Vanwege een longaandoening COPD is het voor mij van levensbelang om in goede conditie te blijven, niet te roken, gezond te eten, voldoende te slapen en te sporten.

Voordat ik begon met trainen was mijn conditie matig, was ik snel buiten adem en moest ik al flink hijgen als ik een paar trappen opliep.

Door mijn goede ervaring met trainen in groepsverband bij Cijntje Personal Fit, waar ik al trainde  voor het verbeteren van mijn mobiliteit en kracht (specifiek voor de golfsport) heb ik daarnaast ook gekozen voor Personal Training.

Als ik nu kijk naar mijn mede sporters tijdens de groepstraining, die geen aandoening hebben, ben ik trots dat ik niet meer voor ze onder doe.

Door mijn aandoening zal ik geen marathon gaan lopen maar, maar naast dat ik me fitter voel en soepeler ben, merk een flinke verbetering van mijn uithoudingsvermogen en algehele conditie.

Dit is goed te merken aan de prestatie tijdens de trainingen van nu die nu veel beter zijn dan een half jaar geleden. Daarnaast zie ik deze resultaten terug op de golfbaan.

Tijdens een ronde van 18 holes loop je gemiddeld 12 km en dat gaat nu zonder problemen en verlies van concentratie. Iets dat vroeger op het einde van een ronde wel optrad.