Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Geert personal trainer

Personal Training

Wij creëren de best mogelijk omgeving die leert, stimuleert en motiveert om de best mogelijke resultaten te behalen

Wij helpen mensen bij het verbeteren van hun gezondheid en laten ze resultaten behalen die ze zelf nooit gerealiseerd zouden hebben!

Met professionele begeleiding en persoonlijke aandacht voor onze sporters, zorgen we ervoor dat mensen doelgericht kunnen werken aan hun gezondheidsdoelen in onze professionele gym.

Jij…

 • Behaalt niet het voor jou gewenste resultaat tijdens het sporten.
 • Hebt weinig energie, voelt je niet fit en gezond.
 • Moet echt aan de slag en zoekt een stok achter de deur. 
 • Voelt je niet fijn in je lichaam en hebt geen zelfvertrouwen.
 • Ervaart pijnklachten en wil hieraan werken. 
 • Weet niet goed waar je moet beginnen en hebt hulp nodig.

Wij coachen mensen die op een verantwoorde manier aan hun doelen willen werken, omdat ze veel over hebben voor een goede gezondheid.

Door middel van 1-op-1 begeleiding van een ervaren Personal Trainer kun je gericht werken aan jou gezondheidsdoelen. Wij creëren de beste omgeving voor optimaal resultaat

PERSONAL TRAINING is wat je zoekt als je RESULTAAT wilt bij het behalen van je gezondheidsdoelen, maar het niet lukt om dit zelf te realiseren.

Je kan verschillende redenen hebben om met een PERSONAL TRAINER te starten. Maar één ding is duidelijk, je wilt RESULTAAT zien! 
RESULTAAT en SUCCES motiveert!

Onze klanten zijn echte supersterren en trainen bij ons om het RESULTAAT en SUCCES te boeken dat ze zelf nooit bereiken zouden hebben.

Gun jezelf meer, ga aan de lag met één van onze PERSONAL TRAINERS en bereik meer dan jezelf voor mogelijk had gehouden!

Afbeelding
Angelo geeft uitleg

Iedereen is uniek en verdient een aanpak op maat! Onze coaches zijn opgeleid om iedereen op zijn eigen niveau te begeleiden en verder te helpen. Of het nu gaat over……

 • Gezonder worden, om beter in je vel zit.
 • Het verbeteren van je voedingsgewoonten om resultaat te halen
 • Fitter worden om je energieker te voelen.
 • Fysiek sterker worden om minder klachten te ervaren.
 • Mentaal sterk worden om meer zelfvertrouwen te hebben.

Wij helpen jou bij het behalen van het resultaten die jezelf nooit voor mogelijk had gehouden! Met de hulp van onze coaches kun je meer uit jezelf halen! 

Veel gestelde vragen

Hoe helpen wij jou?
Door goed naar jou te luisteren. In eerste instantie doen we dat tijdens een kennismaking/intakegesprek.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend, we verplicht je daarna tot niets!
Dit gesprek is bedoeld om te kijken wat je met Personal Training kunnen bereiken, tevens leggen we jou uit waar we bij CIJNTJE PERSONAL FIT voor staan.
Op basis van dit gesprek bepalen we de stappen die gezet moeten worden om je doel te bereiken. Daarna ben je vrij om te bepalen of je gebruik maakt van ons aanbod.
Kan iedereen bij ons Personal Training krijgen?
In principe is personal Training voor iedereen. Indien wij er geen vertrouwen in hebben dat wij de ideale coaches voor jou in huis hebben, zullen we je doorverwijzen naar iemand die geschikt voor je is.
Wij verwachten dat je openstaat voor onze visie en aanpak, je 100% inzet en eerlijk bent.
Waarom zou je ons als coach willen?
Wij hebben inmiddels heel veel mensen succesvol begeleid en vele jaren ervaring opgebouwd met het begeleiden van mensen zoals jou.
Wij hebben veel ervaring met mensen die willen afvallen, fitter willen worden, maar ook revalidatie, verminderen van pijnklachten en spieropbouw zijn doelen waarin we mensen succesvol hebben begeleid.
Wij kunnen ons hierbij verantwoorden om eerlijk te zijn naar jou.
Waarom boeken wij goede resultaten?
Wij willen ons iedere dag ontwikkelen en leren. Dit doen we omdat het ons doel is om de beste te zijn en onze klanten het beste resultaat kan geven wat erin zit.
Ik wil niet de hele dag kip met rijst eten, wordt hier rekening mee gehouden?
Hier wordt zeker rekening mee gehouden. Wij willen jou begeleiden naar een patroon dat voor jou werkt. Dat patroon houd je namelijk vol. Daarom mag je altijd je voorkeuren aangeven. Dan kijk je samen met jou coach of dat haalbaar is binnen jouw doelstellingen.
Moet ik supplementen gebruiken?
Dit hangt van jouw persoonlijke situatie af. Soms hebben supplementen geen toegevoegde waarde. Dan zullen we het ook niet adviseren. In andere gevallen kunnen supplementen een welkome aanvulling zijn om een doel op een gezonde manier te behalen. Dit is van veel factoren afhankelijk, het blijft altijd je eigen keuze of je het advies opvolgt.
Is het een probleem wanneer Ik geen oefeningen ken en totaal niet fit en sportief ben?
Nee, dan is personal training juiste de meeste geschikte manier om te beginnen. Onze coaches zijn opgeleid om iedereen van beginner tot gevorderde te begeleiden.
Hoe vaak moet ik per week trainen?
Je geeft zelf aan wat voor jou per week haalbaar is. Daarnaast zullen wij je adviseren wat er nodig in om je doelen te behalen. Het minimum aantal trainingen dat geadviseerd wordt is 2 x per week 45 tot 60 minuten.
Is Personal Training te combineren met dag- en nachtdiensten?
Ja! Onze coaches zijn opgeleid om jou programma aan te passen op jouw leefstijl. Dag- en nachtdiensten hoeven met je juiste aanpassingen geen nadelig effect te hebben op resultaat
Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Je kunt je abonnement opzeggen door een mail te sturen naar info@cijntjepersonalfit.nl. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van je opzegging per mail.
Welke opzegtermijn heeft?
Voor al onze abonnementen geldt een opzegtermijn van een maand.
Zit ik vast aan bepaalde tijden?
De tijden zijn altijd in overleg met jou Personal Trainer.