Overslaan en naar de inhoud gaan

Carolien

Nadat ik vanuit het ziekenhuis het advies kreeg om fit(ter) te worden en af te vallen, heb ik contact gezocht met Cijntje Personal Fit.

Ik voelde me sowieso moe en was niet fit. Een vriendin sportte hier al met goede resultaten en dat was voor mij een reden om ook de stap te maken.

Twijfels had ik wel en eigenlijk dacht ik er na drie keer flauw van te zijn, maar door goede begeleiding van coach Rene zijn deze twijfels weggenomen. 

Zijn enthousiasme en goede uitleg zijn voor mij een goede drive om door te gaan. Daarnaast heerst er een hele goede sfeer in de gym en dit helpt ook. 

Als laatste is het inschrijven per les voor mij een goede stok achter de deur om het vol te houden.

Inmiddels zijn we een halfjaar verder, ben ik afgevallen en flink wat kilo's kwijt. 

Ook zijn mijn spieren sterker geworden, maar waar ik het meeste aan heb is dat ik fitter ben geworden en alles mij veel makkelijker afgaat. Hierdoor voel ik mij een stuk vrolijker.

Ik zou mensen die een stok achter de deur nodig hebben en resultaatgericht willen trainen adviseren om bij Cijntje Personal Fit te gaan trainen. 

Door de coaching en het inschrijven voor de training, ga je heen. Dit onderscheidt Cijntje Personal Fit van andere sportscholen en maakt het waardevol!

Afbeelding
Karolien