Overslaan en naar de inhoud gaan

Jessie Meijering

Sinds een jaar sport ik nu bij Cijntje Personal Fit en doe hierbij een combinatie van GROEPSFITNESS en twee keer per maand PERSONAL TRAINING met Dian. 

Ik ben begonnen omdat ik door een behoorlijke corona infectie mijn conditie en kracht volledig kwijt was. 

Na een revalidatietraject bij de fysio wilde ik graag verder en bij de fysio werd mij CIJNTJE PERSONAL FIT aangeraden. 

Het eerste gesprek met Angelo voelde direct goed er werd echt naar mij geluisterd en ik voelde mij erg welkom. 

Toen ik begon was ik best onzeker over mezelf en niet tevreden over mijn lichaam. 

De eerste trainingen waren zwaar, maar al snel begon ik het steeds leuker te vinden en werkte het als een soort verslaving. 

Samen met Dian hebben we ook mijn voeding onder de loep genomen, omdat ik ook graag wou afvallen. 

Met behulp van de voedingsapp Weekmeals kreeg ik veel meer inzicht in wat ik het beste kon eten en hoeveel calorieën ik nodig had. 

Inmiddels ben ik 15kg kwijt en 14 cm in omvang. 

Ik voel mij heel veel beter dan een jaar geleden, mijn conditie en kracht zijn zoveel beter geworden en ik voel mij veel zelfverzekerder. 

In het verleden heb ik ook wel bij andere sportscholen gesport, hier was ik echter meestal meer een sponsor dan sporter. 

Bij CIJNTJE PERSONAL FIT zal dit echter niet snel gebeuren ze hebben echt oog voor je en doordat je je van te voren inschrijft voor de groepsfitness heb je ook wat meer een stok achter de deur. 

Ook vind ik het nu veel leuker doordat je ook tijdens de groepsfitness echt goede begeleiding krijgt en er ook op de juiste uitvoering en houding gelet wordt om blessures zoveel mogelijk te voorkomen. 

Doordat je een boekje hebt met opmaat gemaakte schema’s kun je ook heel mooi je progressie bijhouden, dit vind ik erg leuk en dit motiveert mij ook om steeds beter te worden.

 Ik zal iedereen die graag wat fitter wil worden, af wil vallen of gewoon op een goede manier wil fitnessen CIJNTJE PERSONAL FIT zeker aanraden! 

Zelf vind ik de combinatie met groepsfitness en de personal Training heel goed werken. 

In het afgelopen jaar heb zoveel progressie gemaakt waar ik best trots op ben, maar wat zonder Dian en de rest van het team van CIJNTJE PERSONAL FIT nooit gelukt was, ik ben hun hier allemaal erg dankbaar voor!

Afbeelding
Jessie2