Overslaan en naar de inhoud gaan

Johan Koetse

Ik trainde met tussenpozen al een aantal jaren bij CIJNTJE PERSONAL FIT.

Eerst deed ik vooral de BOOTCAMP, maar door rugklachten en andere pijntjes heb ik, in overleg met de coaches van CIJNTJE PERSONAL FIT, besloten om meer krachttraining te gaan doen in de d.m.v. PERSONAL TRAINING en GROEPSFITNESS. 

Naast beter belastbaar worden, wilde ik ook mijn vetpercentage verlagen en spiermassa opbouwen.

Omdat ik een gebroken been heb gehad en twee scheve rugwervels was ik in het begin zeker wat angstig om fysiek aan de slag te gaan.

Door de persoonlijke begeleiding en opbouw in het trainen waren deze twijfels al gauw voorbij.

Op dit moment heb meer energie in het dagelijkse leven en mijn werk. 

Dit is voor mij ontzettend fijn en een grote verandering, omdat ik door een burn-out vaak moe was en weinig energie had.

Doordat ik in de afgelopen 2,5 jaar een mooie lichaamstransformatie ben ondergaan heeft dit mijn zelfvertrouwen een boost gegeven en zit ik goed in mijn vel.

In het weekend zit ik graag op de racefiets of mountainbike en hier merk ik dat ik minder blessures heb en beter op de fiets zit.

Mijn start met PERSONAL TRAINING heeft dit me een goede basis gegeven waar ik later zelfstandig verder mee kon in de GROEPSFITNESS.

Ik heb geleerd hoe ik moet trainen voor resultaat en daarnaast werd ik ook geholpen met voeding.

Ik zou iedereen die fysieke klachten heeft en hieraan wil werken en/of mensen die willen fitter, sterker en beter belastbaar willen worden, d.m.v. coaching en begeleiding bij CIJNTJE PERSONAL FIT te gaan trainen.

Persoonlijk heb ik dus veel gehad aan de PERSONAL TRAININGEN en GROEPSFITNESS en zou dit iedereen kunnen aanbevelen.

Johan

Afbeelding
JOHAN KOETSE