Overslaan en naar de inhoud gaan

Ludo van der Hoeff

Op het gebied van stimulans wist Angelo heel goed in te schatten hoe belastbaar ik was en wanneer ik de grenzen van mijn kunnen voor die dag bereikt had.

Personal training bij Cijntje Personal Fit betekend simpelweg: maximale stimulans + maximale inzet = maximaal resultaat.

Op het gebied van stimulans wist Angelo heel goed in te schatten hoe belastbaar ik was en wanneer ik de grenzen van mijn kunnen voor die dag bereikt had. Met grote regelmaat tetterde Angelo “Het tankje moet leeg!” in mijn oren. Het zorgde ervoor dat ik vaak nog net even langer door kon dan dat ik op dat moment had ingeschat, en zo rekte mijn maximale bereik op het gebied van conditie of krachtinspanning telkens weer wat op.

Waar ik normaliter graag 100% controle wil hebben over wat ik doe en wat me te wachten staat, heb ik vanaf de eerste training volledig vertrouwd op de begeleiding door Angelo. Het eindresultaat heeft bewezen dat dat een goede keuze is geweest.

De persoonlijke begeleiding tijdens de Personal Training-sessies heeft als voordeel dat er maatwerk geleverd kan worden. Dat merkte ik voornamelijk bij de oefeningen waarbij ik soms aangaf dat mijn rug begon te protesteren. Op die momenten werd de oefening afgebroken en gingen we op zoek naar een alternatieve oefening die geen pijnklachten zou opleveren maar wel zou bijdragen aan een versterking van het probleemgebied. Deze aanpak gaf mij vanaf de eerste training heel veel vertrouwen in de aanpak van Angelo.

Naast de trainingsuren in de gym heeft Angelo mij ook gecoacht op het gebied van voeding. De basis haalde ik uit een handboek over voeding wat ik gekregen heb. De finetuning kwam van Angelo. Via een app bleef Angelo op de hoogte van mijn dagelijkse inname en kon hij mij adviseren voor wat betreft het maken van de betere keuzes.

Ben jij bereid om je maximaal in te zetten? Met de ondersteuning van Cijntje Personal Training kan het haast niet anders dat dat jij je doelen behaalt.

Afbeelding
Ludo van der Hoeff profielfoto
Afbeelding
Ludo van der Hoeff
Afbeelding
Ludo van der Hoeff profielfoto