Overslaan en naar de inhoud gaan

Angelo Cijntje

Afbeelding
Angelo Cijntje
Zolang jij in je comfortzone blijft verandert er totaal niets!

Mijn passie is om mensen heel veel te geven: Fitness is voor mij een middel om zo veel mogelijk aantal mensen te helpen om een gezonder, fitter, energieker leven te hebben. Een lichaam dat bij je past waarmee je met veel zelfvertrouwen door het leven gaat. Dankzij mijn achtergrond als topsporter weet ik wat er zowel fysiek als mentaal van je gevraagd wordt wanneer je hierin iets wilt bereiken.

Is afvallen en je beter voelen waar je naar op zoek bent? Of wil je juist sport-specifiek beter worden?

Ik heb meerdere mensen geholpen om op beide vlakken zichtbare resultaten te behalen. Zo heb ik als personal trainer onder andere Ludo begeleidt voor het televisieprogramma OBESE. Hierdoor heeft Ludo geweldige resultaten bereikt waar hij nu nog van profiteert. Daarnaast heb ik Jeroen Veldmate en Glenn Bijl getraind om te kunnen pieken in hun individuele topsport.

Wil je net als Ludo een geweldig en blijvend resultaat? Laat mij jou dan helpen om een eetpatroon te vinden dat bij je past. Samen creëren we een trainingsprogramma waarbij ik je stapsgewijs laat wennen aan het trainen. Als je echt een totale verandering wilt ervaren, zal ik je leren wat hier bij komt kijken en je helpen om het resultaat te behalen waar jij naar streeft.

Om mezelf te blijven ontwikkelen en mijn kennis up-to-date te houden lees ik regelmatig boeken. Hieronder mijn persoonlijke top 5 van boeken die ik oprecht aanbeveel op te lezen:

 1. “Conscious coaching” van Brett Bartholomew,
  Lees meer over dit boek en koop het hier.
 2. “Psycho Cybernetics” van Maxwell Maltz.
  Lees meer over dit boek en koop het in paperback of e-book.
 3. “Mijn Stijl” van Toon Gerbrands.
  Lees meer over dit boek en koop het in paperback of e-book.
 4. “De Chimp Paradox” van Steven Peters.
  Lees meer over dit boek en koop het in paperback of e-book.
 5. “Red de Alphawolf” van Arvid Buit en Martin Appelo.
  Lees meer over dit boek en koop het hier.

Wil jij de volgende stap zetten? Mail, app of bel me! Dit kan via:

Volg Angelo Cijntje