Overslaan en naar de inhoud gaan

Geert Fokkens

Afbeelding
Geert Fokkens
Ik wil jou bewust maken van de waarde van gezondheid!

Sport en mensen helpen zijn mijn passie. Als coach heb ik deze twee passies gecombineerd om jou hiermee echte waarde te bieden, wanneer je graag fysieke of mentale doelen wilt bereiken.

Ik vind het daarbij belangrijk om goed te kijken naar wat voor jóu specifiek werkt: Ieder mens is immers uniek en verdient een aanpak op maat. Dit doe ik door goed naar je te luisteren en mijn ervaringen en kennis in te zetten. Zo werk ik samen met jou naar je doelstellingen!

En ja, je leest het goed: Naast fysiek, is het ook mijn doel om mensen mentaal te helpen. Veel mensen ervaren stress, onzekerheid of zelfs burn-outs. De kans bestaat zelfs dat je nu overspanningsklachten hebt zonder dat jij je dit beseft!

Ik weet wat voor gevolgen deze klachten voor je leven kunnen hebben, ook als jij je er niet bewust van bent. In het verleden ben ik zelf geconfronteerd met de gevolgen van veel stress en mentale blokkades. Hierdoor kan ik me goed verplaatsen in mensen die dit nu zelf ervaren en ze persoonlijke advies en begeleiding geven, zodat ze hun leven weer vol vertrouwen op kunnen pakken!

Of je nu een topsporter, zakenman, huisvrouw, student, oma of kind bent: Ik zal alles doen om jou verder te helpen!

Om mezelf te blijven ontwikkelen en mijn kennis up-to-date te houden lees ik regelmatig boeken. Hieronder mijn persoonlijke top 5 van boeken die ik oprecht aanbeveel op te lezen:

 1. “Chimp Paradox” van Steve Peters. 
  Lees meer over dit boek en koop het in paperback of  e-book.
 2. “Een spiegel voor narcisten” van Martin Appelo.
  Lees meer over dit boek en koop het hier.
 3. “Mindlift” van Kasper van der Meulen.
  Lees meer over dit boek en koop het in paperback of e-book.
 4. “Focus AAN/UIT” van Mark Tigchelaar.
  Lees meer over dit boek in paperback of ebook.
 5. “Fokking Druk” van Thijs Launspach.
  Lees meer over dit boek en koop het in paperback of ebook.

Heb je fysieke of mentale klachten, of wil je gewoon nóg gezonder worden? Stuur me dan een mailtje, appje, of bel even! Je kan me bereiken op: